Monday, September 20, 2010

obecanja bez pokrica

G-DIN TADIC, UZ PODRSKU: VUKA DRASKOVICA(KOJI IMA REZERVNU DOMOVINU),  CEDE JOVANOVICA, POVRATNICIMA IZ SPS I SA SAVETNICIMA IZVAN SRBIJE, USPEO JE DA SRBIJI UBRIZGA SNAZAN ANESTETIK I , NE SAMO DA JE USPAVA, VEC DA JE ONESVESCENU -AMPUTIRA.
KADA SE SRBIJA , U BOLU, PROBUDI BICE JOJ JASNO DA JE OSTALA I BEZ KiM I BEZ DOSTOJANSTVA.
UMESTO DA SVIM SREDSTVIMA BRANI TERITORIJALNI INTEGRITET SRBIJE I UPOREDO RADI NA IZGRADNJI PRAVNE DRZAVE , SLOBODNOG I OTVORENOG DRUSTVA I EKONOSKOG PROSPERITETA, G-DIN TADIC JE MANIROM DIKTATORA U RUKAVICAMA, ZASUO SRBIJU OBECANJIMA BEZ POKRICA.
PRIZNANJEM DA SE SPOLJNA POLITIKA SRBIJE KREIRA U NJEGOVOM KABINETU, ON JE SAMO POTVRDIO SLICNOST IZMEDJU NJEGA, BROZA I MILOSEVICA.PARLAMENT JE SAMO MESTO GDE SE POTVRDJUJE NEPOGRESIVOST VODJE.
IZBOROM "TEHNOKRATE" ZA PREDSEDNIKA VLADE G-DIN TADIC JE HTEO DA ON A NE PARLAMENT , KONTROLISE VLADU. NEPOTISTICKIM IZBOROM MINISTRA VOJNOG ZASTITIO JE SEBE OD DRUGACIJIH MISLJENJA. OVAKVIM IZBOROM POKAZAO JE SLICNOST SA IMPERATOROM KALIGULOM.
G-DIN TADIC ODOBRIO JE SVOM PREDSEDNIKU VLADE DA SE NEKRITICKI ZADUZUJE KOD MMF-a, CIME SE SRBIJI DODATNO STEZE OMCA OKO VRATA, SVE U NAMERI DA SE , NA BAZI LAZNOG NOVCA, POKAZE NAPREDAK I EKONOMSKI PROSPERITET.
EVROPA NEMA ALTERNATIVU-TO JE ANESTETIK SA KOJIM SE VRSI AUTANAZIJA SRBIJE. G-DINE TADICU-DOMOVINA NEMA ALTERNATIVU. OVO NIJE LAZNI PATRIOTIZAM, KAKO VI I VASI KRONI, ODGOVARATE ONIMA SA KOJIMA SE NE SLAZETE.
DA LI JE BILO KOJA ZEMLJA RADI PRISTUPANJA BILO KAKVOJ NADDRZAVNOJ ORGANIZACIJI, MORALA DA SE, ZARAD TAKVOG CLANSTVA, ODREKNE DELA SVOJE TERITORIJE-NE!
VASA (NE)OSTVAVARIVA OBECANJA O EVROPSKOJ UNIJI IDU DO NOVE GODINE, POSLE NOVE GODINE,DO KRAJA JUNA I, POCETAK JE-OD OKTOBRA.
OBZNANIVANJEM VASE DRZAVNICKE AMBICIJE  DA RESITE ISTORIJSKE SUKOBE KOJI POSTOJE NA BALKANU, VI STE , INDIREKTNO, ZA TE SUKOBE OKRIVILI DRZAVU NA CIJEM STE CELU. INACE, TA VASA AMBICIJA NE NAILAZI NA RAZUMEVANE DRZAVA U OKRUZENJU, A ISTOVREMENO VI SE PRIDRUZUJETE, OVAKVIM IZJAVAMA, ONIMA KOJI BALKAN SMATRAJU PRLJAVIM DVORISTEM EVROPE. METLA, IPAK, NIJE U VASIM RUKAMA,DODUSE NI PRLJAVSTINA.
KAKO CE TE U EU AKO SU TACNE VASE IZJAVE DA NIKADA NECE TE PRIZNATI, LAZNU DRZAVU KOSOVO, KAO SUSEDNU I NEZAVISNU.
SRBIJA NE MOZE VECITO DA EGZISTIRA NA VASEM ANESTETIKU- EU.
NA KRAJU: STA SU VAM REKLI-KADA CE SRBIJA U EU SA KiM(ILI, NE DAJ BOZE, CAK I BEZ KiM). 
 
 

No comments:

Post a Comment