Monday, October 18, 2010

cuvar revolucije


2016-2017 NAJNOVIJA JE METEOROLOSKA PROGNOZA G-DINA TADICA (ZA,KONACNO, VEDRO NEBO NAD SRBIJOM). MOZE SE SAMO ZAMISLITI KAKVO CE TO SLAVLJE BITI: NARODNA SKUPSTINA SRBIJE PROGLASICE G-DINA TADICA MARSALOM SRBIJE I DOZIVOTNIM PREDSEDNIKOM SRBIJE. OVOJ SEDNICI PRISUSTVOVACE I POZNATI SVETSKI DRZAVNICI: HASIM TACI I DR.
POVODOM OVE SEDNICE , AKTIVISTI SPS-a I SINDIKATA DELICE SVIMA CRVENE MARAME, UZ PLAVU ZASTAVICU , CIJU CE PODELU VRSITI CLANOVI DS-a.
STA JE SA NARODOM? ZNA SE: NAROD CE I DALJE DA INVESTIRA U BUDUCNOST, A MMF(IMF) UBIRACE KAMATE(U STA DA INVESTIRAJU ONI KOJI OTVARAJU KONTEJNERE NE BI LI NASLI KORU HLEBA-DA LI U BUDUCNOST ILI U SADASNJOST PREPUNU SARENIM LAZIMA).
NO, BUDIMO OZBILJNI: STA JE SA SADASNJOSCU? PREKO 33% NDP(GDP) IDE NA SPOLJNI DUG. 1.5%( ILI MANJE) RASTA DP TOKOM 2010.te NIJE DOVOLJNO NI DA SE SANIRA NEGATIVAN RAST OD 2.9% IZ PREDHODNE, 2009 GODINE.
DESTRUKTIVNA PRIVREDNA STRUKTU, SA MANJE OD 21% UCESCA PROIZVODNJE U DP NE OBECAVA SMANJENJE NEZAPOSLENOSTI .NAPROTIV , MNOGO JE REALNIJE DA CE NEZPOSLENOST RASTI, KAKO ZBOG NEDOSTATKA INVESTICIJA, TAKO, NAROCITO , ZBOG ZAPUSTENOG OBRAZOVNOG SISTEMAIMA , NEPRILAGODJENOG SAVREMENIM TEHNOLOGIJAMA, KAO I ZBOG SAMOG TEHNOLOSKOG NIVOA, KOJI SE, UGLAVNOM, ZASNIVA NA TEHNOLOGIJAMA IZ 60-80-ih GODINA 20. VEKA.
U DO SADASNJIM OBRACANJIMA NACIJI, ZA G-DINA TATDICA, PITANJE SVIH PITANJA JE PRIKLJUCENJE SRBIJE EU. SVE NJEGOVE IZJAVE U VEZI SA TIM NISU U NAJBOLJEM LOGICKOM PORETKU. BUDUCI, DA JE IDEOLOG STRANKE CIJI JE ON PREDSEDNIK, G-DIN MICUNOVIC, PROFESOR LOGIKE, ON BI G-DINU TADICU MORAO POMOCI DA PITANJE EU I SRBIJE KOJA NECE PRIZNATI KOSOVO, STAVI U LOGICAN POREDAK STVARI.
PRAVNA ALHEMIJA G-DINA TADICA DA CE U EVROPU, A NECE PRIZNATI KOSOVO, NITI DE JURE NITI DE FACTO, NIJE NISTA DRUGO, DO JEVTINA DEMAGOGIJA COVEKA, RESENOG DA ZRTVUJE SVE RADI SOPSTVENOG POLITICKOG CILJA-EU.
G-DINE TADICU, KADA DECA NEMAJU MLEKO TO NIJE POJAVNI OBLIK NEKIH PROBLEMA(VALJDA KRAVE NISU STUPILE U STRAJK), TO JE N. KOREJA SINDROM(BAR VI STE PSIHOLOG).
PUSTITE HULIGANE-ONI NISU PROBLEM ZA ULAZAK U EU-ALI DECA , CIJA IM DRZAVA NE MOZE DA OBEZBEDI MLEKO-MOGU BIT!
O,DA-VI NISTE VLASNIK 5.OKTOBRA I AKO SE TRUDITE DA DS DATE ULOGU CUVARA REVOLUCIJE.

No comments:

Post a Comment