Friday, October 29, 2010

edukacija


Oktobar mesec, 2010-te vrlo je vazan za gradjane Srbije, bar iz tri razloga:
1. Turbo-folk sexolog objavila je naucno otkrice da smo svi mi pederi. Ovo otkrice usledilo je posle niza experimenata koje je turbo-folk sexolog izvela u spavacoj sobi.(Hrvati ce je predloziti za Nobelovu nagradu-trenutno razmatraju za koju oblast da je nominuju).

2. Predsednik izvrsnog odbora ISAK , Mr. Pajevic, (koje sve organizacuje postoje za izludjivanje) utvrdio je da gradjani Srbije i njen politicki establisment (verovatno misli na opoziciju-SPS je doktorirao na NATO i, jos je partner aktualnoj vlasti), NEMAJU DOVOLJNO OSNOVNOG ZNANJA o zapadnoj vojnoj alijansi(Politika, Oktobar, 29. 20100).

3. Pogorsana procena rasta BDP Srbije saopstava Evropska banka za obnovu i razvoj. Sa ovom vescu povezana je i vest o ubrzanju realizacije kredita koje nam je Rusija odobrila( tu je , verovatno i onih 11 miliona EUR-a za isplatu onome ko otcinkari Mladica ).

USHICEN sam otkricem srpskog turbo-folk sexologa da smo svi mi (verovatno Srbi)-pederi. Ovo otkrice eliminisace, da u raznim, glupavim , upitnicima u kojima treba upisati: ozenjen/udata, musko/ zensko itd., od sada samo upisemo-PD(peder). Otkrice ce narocito olaksati zivot skolskoj deci, jer ce na pitanje uciteljice " sta su ti roditelji", moci da odgovore kratko-pederi. Ne daj Boze da rode saznaju za ovo otkrice.

POSTIDJEN sam sto mi je dijagnosticirano nedovoljno, osnovno, znanje o zapadnoj vojnoj alijansi-NATO. O.K. ali ja, kao ni vecina gradjana Srbije, nisam deo polticke elite(cak ni opozicione). Ne ostaje nam nista drugo no da , iz udjbenika Mr. Pajevica, pocnemo uciti sta je NATO. U stvari mi ponesto i znamo o NATO, pa i ako ne resimo ceo, osnovni test sta je NATO, da bar damo neke odggovore i skratimo vreme neophodno, po Mr Pajevicu, da naucimo sta je zapadna vojna alijansa.

NATO je "prijateljska" vojna organizacija koja "prijateljskoj" Vojsci Srbije nedozvoljava da pridje blize na 5 kilometara " granici" kvazi drzave KiM (za mladje: to je srpska juzna pokrajina). Uclanjenjem u NATO , Vojsci Srbije, dozvolice se da predje tih famoznih 5 kilometara i pridruzi se ostalim clanicama alijanse u cuvanju nezavisne i, NATO nacinom uspostavljene, demokratske "drzave" KiM.

NATO je , ako nam secanje nije izbledelo , masakr kod mosta u Varvarinu. Ubistvo radnika Radio Televizije Srbije. NATO je i devojcica usmrcena u kupatilu, od srapnela kasetne bombe, u Surcinu. Voz zaustavljen na mostu tomahavk raketom i, to je NATO. Kasetne bombe nad Nisom. Cuvari mostova u Beogradu i zgrade porusene bombama sa osiromasenim uranijumom. Avalski TV toranj. Porusen Aleksinac.

NATO je i,  vise od 2500 mrtvih gradjana Srbije i sve drugo i drugi nastradali u izvodjenju "humanitarne" akcije NATO snaga 2000-te godine( bio bi greh ne ukljuciti i stradanje i onih koje je NATO proglasio novim vlasnicima KiM) .

Nasem nedovoljnom , osnovnom znanju o zapadnoj vojnoj alijansi , pomoci ce WIKILEAKS informacije o NATO operacijama u Avganistanu. Ogromno gradivo- moramo utrositi 4-5 godina u edukaciji sta je NATO.

ZABRINUTI su gradjani Srbije zbog opadanja rasta BDP i ako ih evropejci uporno ubedjuju da je sadasnje siromastvo i beda njihovo investiranje u buducnost. Istine radi ,treba pohvaliti napore vlade , sto ce bar simbolicno, smanjiti nezaposlenost, otvaranjem novih radnih mesta: lovci na ucenjene glave. Vlada je za ovu namenu izdvojila 11 miliona EUR-a. Sredstva za ovu investiciju obezbedjena su ubrzavanjem Rusa da isplate odobreni kredit. Nije najjasnije zbog cega je Vlada izdvojila ovolika sredstva . Naime , pre neki dan , tuzilac za ratne zlocine Srbije izjavi da je Mladic "zreo za hapsenje". Tuzilac ocito nesto zna-pa zasto onda trositi tolike pare za cinkarose?

Stvarno smo svi mi pederi, ako sto pre, novim izborima ne uskratimo ovim pederima da nas lazu i izludjuju.
-----------------------
* "pederi"-rec pozajmljena iz naucnog rada turbo-folk sexologa

No comments:

Post a Comment