Tuesday, November 30, 2010

UTICAJ VUKA KARADZICA NA NATO INTEGRACIJEMINISTAR VOJNI, G-DIN SUTANOVAC, NE PRESTAJE DA PROSIPA INTELEKTUALNE, CRNE, BISERE. U SVOM POSLEDNJEM, NAUCNOM OTKRICU, UTVRDIO JE DA JE VUK KARADZIC BIO U PRAVU STO NIJE ORGANIZOVAO REFERENDUM O PRAVOPISU.

ELEM, G-DIN SUTANOVAC, KLAUZEVIC SRPSKE VOJNE DOKTRINE, ZBOG OVE NE(DEMOKRATSKE) ODLUKE VUKA KARADZICA, OBJAVI SRPSKIM GRADJANIMA DA REFERENDUMA O ULASKU SRBIJE U NATO-NECE BITI.

DA VUK KARADZIC ZNA DA SE NJEGOV PRAVOPIS KORISTI DA BI SE ZASTRASIVAO I NIPODASTAVAO SRPSKI NAROD-USTAO BI IZ GROBA I POCEPAO PRAVOPIS, TAKO DA BI G-DIN SUTANOVAC MORAO NALOG O UCLANJENJU SRBIJE U NATO DA IZDA NA ENGLESKOM.

MISLIM DA BI G-DIN SUTANOVAC , MINISTAR VOJNI, MORAO DA OBJASNI SRPSKIM GRADJANIMA KO GA JE OVLASTIO I, U IME KOG ILI CIJEG AUTORITETA, PRETI DA REFERENDUM O ULASKU U NATO NECE BITI. OVOM PRETNJOM G-DIN SUTANOVAC ISKAZUJE KAKO NE POSTOVANJE USTAVA SRBIJE, VEC , VEROVALI ILI NE, I NEPOSTOVANJE AUTORITEA PREMA PREDSEDNIKU SRBIJE, KOJI SE NEDAVNO, NA NEKOM SKUPU POSVECENOM UTERIVANJU SRBIJE U NATO, IZJASNI DA SRBIJA IMA VOJNU NEUTRALNOST.

BILO BI POSTENO DA G-DIN SUTANOVAC OBJASNI SVOJU MISIJU NEPOSTOVANJA PREMA ONOME STA SRPSKI NAROD ZELI A STA NE ZELI I ZASTO BI TAJ NAROD MORAO DA SE POVINUJE ONOME STO MINISTAR VOJNI ZELI.

NEDOSTATAK SENZIBILITETA PREMA ONOME STO GRADJANI SRBIJE ZELE I STA NE ZELE, OD STRANE G-DINA SUTANOVCA, DOVOLJAN JE RAZLOG DA PODNESE OSTAVKU.

POVLACENJE PARALELE IZMEDJU VUKOVOG PRAVOPISA I AKCIJE UTERIVANJA SRBIJE U NATO JASNO SVEDOCI O TOME DA BITI MINISTAR U SRBIJI, SA CASNIM IZUZECIMA, NIJE STVAR OBRAZOVANJA, PROFESIONALNOSTI I DIGNITETA , VEC STVAR ODANOSTI VODJI.

No comments:

Post a Comment