Tuesday, June 14, 2011

POLITICKA PROSTITUCIJA

Vladajuca politicka elita Tadicstana organizuje bal vampira u exkluzivnom hotelu Hadujebtese, u glavnom gradu Tadicstana, Sumorgradu. Na bal su pozvani svi koji su ubili bar desetinu (ili vise hiljada) nevinih. Bal je posvecen ,novim , modernim nacinima ispijanja krvi neduzne dece i unapredjenju drugih vidova kolateralnih steta.

Grand Master bala je skorasnji kaplar otpusten iz sluzbe obezbedjenja , jer se u tom prozaicnom poslu nije prolivala krv a i kontakti sa svetskom bratijom vampira bili su veoma ograniceni.

Glavnokomandujuci bala u svom uvodnom izlaganju je istakao da stanovnici Tadicstana mogu da sami odluce: da se prosla ubijanja zaborave i okrene se buducnosti , tako da i tadicstanovci mogu dobiti priliku da ubijaju i time unesu ,potrebnu, svezu krv , neophodnu organizaciji. Grand Master je sa odusevljenjem apludirao nesebicnoj ponudi Glavnokomandujuceg.

Pomocnik Grand Mastera, Uniformisani, hitro je izjavio da bal ima veliku vaznost za Tadicstan i potvrdio da se na Tadicstan moze racunati kao pouzdanog pratioca u potrazi za svezom krvi.

Balu prisustvuje i znatan broj supogljavaca, stanovnika Sumorgrada, koji Glavnokomandujucem zdusno odobravaju predhodnu akciju nad
Tadicstanom, nekada poznatom pod imenom Srbija. Hvala na osiromasenom uranijumu i kasetnim bombama-to smo zasluzili, klicu supogljavci i aplaudiraju Glavnokomandujucem! Boze, oprosti mi ruznu rec-kakvi svirokurcevici i ko ih samo dade Srbiji!?

Dragi zemljaci, ako niste zaboravili zasto sluze gomnjive motke, sto pre uzmite gornji deo motke u ruke, a donji, gomnjivi deo, raspalite po svim ovim svirokurcevicima, koji srecu vide samo u uvlacenju u dupeta mocnih i nakaznih. Ocistite Srbiju od nakaza koje govore u ime svojih frustriranih oceva, osvedocenih srbomrzaca , dupelizaca i poslednjem cinovniku sa zapada.
Zivela Srbija! Dole Tadicstan!!!!

No comments:

Post a Comment