Sunday, August 7, 2011

IZDAJA NEMA ALTERNATIVUMINISTAR ODBRANE (protivgradne?!), g-din SUTANOVAC IZJAVI: "VAZNO JE DA PRVI PUT, KOLIKO SAM STEKAO UTISAK, SRBIJA NIJE OKRIVLJENA ZA INCIDENT KOJI SE DESIO". G-din SUTANOVAC ,U ISTOM INTERVJU, PROPUSTI PRILIKU DA NAS OBAVESTI DA LI JE , MOZDA , " STEKAO UTISAK" DA NEKO OD NJEGOVIH MENTORA U USA, OKRIVLJUJE SIPTARE ZA IZAZIVANJE RATA.

CESTIM ODLASCIMA U USA (verovatno radi sticanja utisaka o sopstvenom misljenju) I ZAOBILAZENJEM DA SVOJE MISLJENJE POTRAZI U RUSIJI ILI KINI ILI BAR, RAVNOPRAVNO, OD SVA "4 STUBA SRPSKE SPOLJNE POLITIKE", G-din SUTANOVAC, PO NALOGU SVOG SEFA, NE PRESTAJE DA MENJA VOJNU NEUTRALNOST SRBIJE U KORIST NATO SAVEZA.

BEZ OBZIRA STA MINISTAR I NJEGOV SEF MISLE O SRPSKOM NARODU, VREME JE , IPAK, DA OBJASNE SVOJE ZAKULISANE RADNJE KOJE SPROVODE U CILJU REALIZACIJE POLITIKE "EVROPA NEMA ALTERNATIVU".

POSLEDNJI DOGADJAJI NA KiM POKAZUJU JASNO DA JE SADASNJA VLAST SPREMNA NA SVAKU TRGOVINU SRPSKIM NACIONALNIM INTERSIMA SAMO DA BI DOBILA ULAZNICU , BEZ MESTA ZA SEDENJE, U EU. TA TRGOVINA SPROVODI SE PERFIDNO, IZA LEDJA SRPSKOG NARODA I NJEGOVE STVARNE ZELJE DA PO SVAKU CENU SAMO DOBIJE STATUS KANDIDATA ZA CLANSTVO U EU.

LETALNA KOALICIJA PO SRPSKE INTERESE, DS I SPS, ISTURA CINOVNIKA MINISTARSTVA SPOLJNIH POSLOVA, DA DOVRSI TRGOVINU I DA SUTRA, KADA CINOVNIK SVOJIM POTPISOM , IZRUCI KiM SIPTARIMA I NJIHOVIM MENTORIMA, ONI UPERE PRST U NJEGA I MINISTRA ZA KiM-DVE NESRECNE OSOBE, NESVESNE, DA IM JE DODELJENA ULOGA DA PERSONALIZUJU IZDAJU I TIME SPASU "CAST" SVOJIH SEFOVA.

DAKLE, IZDAJA NEMA ALTERNATIVU I, NA ZALOST, OVOJ SE ALTERNATIVI PRIKLONIO I DEO OPOZICIJE TUZNOG LICA, PONAVLJAJUCI PAROLU AKTUALNE VLASTI- EVROPA NEMA ALTERNATIVU.

NA STUBU SRAMA NOVIJE SRPSKE ISTORIJE VEC SU OKACENE SLIKE G-dina TADICA, G-dina(pardon, druga) DACICA i IZGLADNELE, TUZNE FACE G-dina NIKOLICA. SLIKE PREDSEDNICE SKUPSTINE SRBIJE, PREDSEDNIKA VLADE SRBIJE, MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA SRBIJE, MINISTRA ODBRANE!!! SRBIJE I DRUGIH VIDLJIVIH I NE VIDLJIVIH TRGOVACA SRPSKIM INTERESIMA, PREKRIVENE SU SENKAMA SLIKA NJIHOVIH SEFOVA-ALI NA STUBU SRAMA SU I ONE.

G-din DACIC, U SVOJIM SVAKODNEVNIM INTERVJUIMA O PUTEVIMA DROGE I RACIONALNOJ DRZAVNOJ POLITICI, UTVRDI DA SRBIJA IMA LEGITIMNO PRAVO DA BUDE ZABRINUTA ZA STANJE NA KiM. GLE CUDA: OD LEGITIMNOG PRAVA DA STITI SVOJU TERITORIJU I SVOJ NAROD PRELAZI SE U FAZU LEGITIMNOG PRAVA ZABRINUTOSTI.

TAKTIKA OMAMLJIVANJA SRPSKOG NARODA EVROPOM KOJA NEMA ALTERNATIVU, SPROVODI SE PERFIDNO, OD SVIH CLANOVA VLADAJUCE KOALICIJE, A OD NEDAVNO SDUSNO JE PODRZAVA I, MOGUCI, NOVI CLAN VLADAJUCE KOALICIJE-SNS.

OKICEN SA NEKOLIKO MEDJUNARODNIH PRIZNANJA ZA NJEGOV DOPRINOS POMIRENJU NA PROSTORIMA BALKANA, G-din TADIC, ZA TA, INACE BEZVREDNA PRIZNANJA, SISTEMATSKI URUSAVA INTERESE SRPSKOG NARODA NA TOM ISTOM BALKANU. VREME JE DA G-din TADIC I NJEGOVE BOLESTNE IDEJE O KRIVICI SRPSKOG NARODA I POTREBI DA SE SRPSKI NAROD IZVINJAVA ONIMA KOJI U DUGOJ ISTORIJI CINE NEVIDJENE ZLOCINE NAD SRBIMA, ODE SA SRPSKE POLITICKE SCENE. NITI JEDNO TADICEVO IZVINJENJE, NITI JEDNO NJEGOVO PRIZNANJE KRIVICE U IME SRPSKOG NARODA , NIJE NISTA DOBRO DONELO SRBIJI, OSIM JALOVIH MEDJUNARODNIH PRIZNANJA NJEMU SAMOM. NAJNOVIJI DOGADJAJI NA KiM TO POTVRDJUJU: DOK SE SRPSKI NAROD NA KiM SUOCAVA SA POTPUNIM EGZODUSOM SA SVOJIH VEKOVNIH OGNJISTA, G-din TADIC PRIMA JOS JEDNO, BEZVREDNO, PRIZNANJE I OPTUZUJE SRBE, DA MU MASKIRANI, OMETAJU PUT U EVROPU. ZANESEN SOPSTVENOM IDEJOM JEDINOG PUTA-EVROPA BEZ ALTERNATIVE,ON MASKIRANE SIPTARE PROGLASAVA DA SU MASKIRANI SRBI. BOLESTNO!

VREME JE G-dine TADICU DA ODES I DA TI SAMO SLIKA OSTANE NA STUBU SRAMA NOVIJE SRPSKE ISTORIJE

No comments:

Post a Comment