Monday, September 19, 2011

POSTARIMA NEMA KO DA PISE

"IMAMO KOMUNIKACIJU SA PREDSTAVNICIMA EU, O NASOJ INICIJATIVI SE RAZMISLJA, ODGOVOR OCEKUJEMO STO PRE-" KAZAO JE G-din STEFANOVIC, KOJI JE , MOZDA PROPUSTIO DA NA KRAJU PISMA EU, NAPISE: VITA JELA ZELEN BOR, CEKAM BRZI ODGOVOR.

G-din BOGDANOVIC JE POTVRDIO DA ODGOVOR NIJE STIGAO "NA NASU INICIJATIVU",
ALI , Mr. BOGDANOVICU, ODGOVOR JE STIGAO "NA NJIHOVU INICIJATIVU":
"BUNDESVER SALJE NA KOSOVO OKLOPNA VOZILA I VODENE TOPOVE".

DA JE VEST O OKLOPNIM VOZILIMA I VODENIM TOPOVIMA TACNA, POTVRDIO JE G-din DJELIC SVOJOM IZJAVOM: "VELIKI NAPREDAK U VEZI SA STATUSOM KANDIDATA..."

ACHUTUNG! ACHUTUNG!  "BLOKADA PUTEVA  NEZAKONITA", PORUCUJE KFOR SRBIMA.O.K KUPUS SE MOZE KUVATI I NA BARIKADAMA- MI NE BUDEMO PUCALI NA-KUPUS.

NAPRED RECENO , NAZALOST, NE DOGADJA SE U TEATRU I AKO VLAST U SRBIJI, UPORNO, NASTOJI, UZ POMOC STRANIH MENTORA, DA OD SRBIJE NAPRAVI POZORISTE LUDAKA.

BESKRUPOLOZNIM MANIPULISANJEM, SADASNJA SRPSKA VLAST, RADI POSTIZANJA , U SADASNJIM OKOLNOSTIMA, BESMISLENOG POLITICKOG CILJA-KANDITATURA ZA CLANSTVO U EU, LAZIMA NANOSI SRBIJI I SRPSKOM NARODU UVREDEU ZA UVREDOM. AROGANCIJOM VLASTI SA PROVIDJENJEM, IGNORISANJEM REALNOSTI I KUKULEKANJEM DA EU NEMA ALTERNATIVU TA VLAST NE HAJE ZA SRBE BILO GDE ONI BILI, VEC SAMO BRINE DA SE DODVORI STRANIM MENTORIMA I, UZ NJIHOVU PODRSKU, OSTANE STO DUZE NA VLAST.

DEO OPOZICIJE U PRIPREMI DA PREUZME VLAST U SRBIJI, NEMA DRUGACIJE IDEJE OSIM DA PREUZME VLAST I PROGLASI DA EU NEMA ALTERNATIVE.

NA SRECU, SRBI, MA GDE BILI, ZNAJU DA JEDINO SRBIJA NEMA ALTERNATIVU-OVI BEZ ALTERNATIVE NISU DALEKO I BEZ PAMETI. PONOS JE KOD NJIH U NJIHOVOM BANKOVNOM RACUNU.

NEK BOG CUVA SRBIJU!

No comments:

Post a Comment