Monday, November 28, 2011

REQUIEM ZA ONE BEZ ALTERNATIVE

AKTUELNA  VLAST U SRBIJI NASTOJI DA IZVUCE SEBE, PRED IZBORE, IZ ZIVOG BLATA, U KOME JE SEBE UVELA GLUPAVOM IDEJOM: EVROPA NEMA ALTERNATIVU.

ODREDIVSI POLITICKI ANGAZMAN SAMO KROZ , JALOVU , POLITIKU "EVROPA NEMA ALTERNATIVU", AKTUELNA VLAST JE SRBIJI HTELA DA NAMETNE DA,  DRUGACIJA VLAST, OSIM TADICEVE ZUTE DIKTATURE, U SRBIJI, NEMA ALTERNATIVU.
PRIBLIZAVANJE IZBORA UKLANJA, POLAKO, ZASLEPLJENOST  AKTUALNE VLASTI I ONA SVE VISE UVIDJA DA SRBIJA IMA ALTERNATIVU I DA SU  GRADJANI SRBIJ E UMORNI OD LAZI I PROMASAJA G-dina TADICA I NJEGOVIH POLITICKIH SATELITA.

TADICEVA ZUTA DIKTATURA DOVELA JE SRBIJU DO PROSJACKOG STAPA. NEPRESTANIM OBMANJIVANJEM GRADJANA O BOLJOJ BUDUCNOSTI, AKTUELNA VLAST SE, POPUT PATOLOSKOG KOCKARA, KOCKALA VITALNIM INTERESIMA SRBIJE: TERITORIJOM SRBIJE, SRPSKIM I NEALBANSKIM ZIVLJEM NA KOSOVU i METOHIJI, EKONOMIJOM SRBIJE, ODBRANOM SRBIJE -CELOM SRBIJOM, SAMO DA BI OD PARTNERA U KOCKI -EU, DOBILA PAPIR NA KOME BI PISALO: DA, SRBIJA IMA  STATUS KANDIDATA. STATUS KOJI NE ZNACI NISTA , ALI UZIMA SVE!

SADA , TI PATOLOSKI KOCKARI, SLUTECI DA IM STATUS IZMICE, ALI I DALJE NE USTAJUCI SA KOCKARSKOG STOLA, ZA  MOGUCI GUBITAK, POCINJU DA OKRIVLJUJU SRPSKI NAROD NA KOSOVU i METOHIJI.

PROSTO JE NEVEROVATNO DA ZUTA KOALICIJA OSTAJE UPORNA U SVOJIM LAZIMA   O EVROPI I NE ZELI DA PREPOZNA PROSTU CINJENICU, VIDLJIVU I ZA ZIVOTINJSKI IQ,
DA STATUS KANDIDATA , NE ZNACI NISTA ZA OBICNOG GRADJANINA U SRBIJI KOJI SE SVAKODNEVNO SUOCAVA SA  ELEMENTARNIM EGZISTENCIJALNIM PROBLEMIMA, SA JEDNE STRANE, ALI DA STATUS KANDIDATA ZNACI CENU KOJU SRBIJA MORA DA PLATI, ODRICUCI SE SVOJIH NACIONALNIH INTERESA, S DRUGE STRANE.

LAZIMA, KOMBINOVANIM, PREKOMERNIM ZADUZIVANJEM, ZUTA KOALICIJA ODRADJUJE SVOJ PRLJAVI POSAO ZA NECIJE, STRANE INTERESE.

PREDSTOJECI IZBORI , KAO NITI JEDNI DO SADA, VAZNI SU ZA GRADJANE SRBIJE DA SE, RESE NE SAMO KATASTROFALNOG UCINKA POSTOJECE VLASTI, VEC DA NOVOM POLITICKOM OPCIJOM, IZVRSE KATARZU OD LAZI, OTRGNU SE IZ SPIRALE KOJA POTIRE SAMOPOSTOVANJE I OTVORE  NOVU STRANICU DUHOVNOG I MATERIJALNOG PREPORODA.

SRBIJA NEMA ALTERNATIVU ZA GRADJANE SRBIJE, SVE DRUGO SU ALTERNATIVE KOJE SRBIJA BIRA PREMA SOPSTVENOM INTERESU.


    

No comments:

Post a Comment