Saturday, April 20, 2013

DA LI SMO SVI MI, (PO)MALO IZDAJNICI

 
POLITICKI PREVARANTI KUPILI SU JEVTINO NASE POVERENJE, DOKOPALI SE VLASTI I PLJUNULII NASE DOSTOJANSTVO I ISTORIJU I U PRAVOM KVISLINSKOM MANIRU, POTPISALI KAPITULACIJU.
POSLE POZORISNE PREDSTAVE KOJU SU ORGANIZOVALI NA TEKST SOPSTVENIH LAZI,ONI IZJAVLJUJU: ZASTITILI SMO SRBE NA KOSOVU, NISMO PRIZNALI KOSOVO, NAJBOLJE MOGUCE RESENJE I SLICNE LAZI.
IZDAJA JE U SVAKOJ ZEMLJI KRIMINAL, A ONI KOJI JE VRSE DOBIJAJU IME IZ LOGIKE SVOG DELOVANJA.
DA LI JE NASA NAIVNOST DA UKAZEMO POVERENJE ONIMA KOJI SU IZDALI KUMA I ONOME KOJI NIJE BIO SA KOFEROM I, KOJI NEMA POSLOVNI PROSTOR U JAGODINI I, KOJI SE NE DRUZI SA KRIMINALCIMA I, ZA KOGA JE USTAV TOALETNI PAPIR, BIO GREH KOJINAS CINI SAUCESNICIMA U NJIHOVOJ IZDAJNICKOJ MISIJI? REKLO BI SE DA NAS JE TROJKA ,KOJA PORAZ SLAVI KAO POBEDU, NAVUKLA NA LAZNA OBECANJA I UCINILA NAS SAUCESNICIMA NJIHOVE IZDAJE.
PITANJE JE KAKO DA GREHE NASEG PRISTAJANJA NA NJIHOVE LAZI OKAJEMO? CINI SE DA NEMA CASNIJEG PUTA I NACINA NEGO DA IM KAZEMO: DOLE SVI VASI PAKTOVI, POTPISI I LAZI. OSLOBODITE SRBIJU PONIZENJA U KOJEM STE JE VASIM SLUGENJARSKIM DELANJEM DOVELI. IDITE TAMO GDE CE VASE LAZI I SLUGENJARSTVO BITI DOBRODOSLE, ALI MI VAM NE DAMO DA SRBIJU TAMO VODITE!
MI NE ZNAMO DA LI STE UCENJENI, ALI VIDIMO DA DELUJETE KAO DROGIRANI OPIATOM KOJI SE DATUM ZOVE. NE GOVORITE DA TO CINITE ZA BUDUCNOST NASE DECE, VASE- MOZDA. NASA DECA NE ZELE OCEVE KOJIH CE SE POKOLJENJA STIDETI.
VASIM LAZIMA PRIMORAVATE JEDINOG, ISKRENOG, PRIJATELJA -RUSIJU, DA OKRENE LEDJA SRBIJI. DA, ZA KOGA VI RADITE? OCITO JE DA JE VASE DELOVANJE PROTIV SRBIJE.
VASIM PARAFIRANJEM IZDAJE VI ULAZITE U ODAJE SRAMA IZ KOJE NEMA POVRATKA.
STA SRBIJA DA CINI KADA JOJ VI DUSU VADITE?
-DA STANE U NEPREGLEDNU KOLONU PREVODJENU NASOM SVETOM CRKVOM I KAZE VAM: DOSTA, VASI POTPISI I LAZI, OD DANAS, SU NA DJUBRISTU, A VI PROKLETI I U DRUSTVU DJAVOLA.
-DA, POSTO VAS SE OSLOBODIMO, IZABEREMO NOVE VODJE KOJE NECE, KAO VASI PREDHODNICI, DA PLACKAJU SRBIJU ILI DA KAO VI KOMADAJU SRBIJU.
-DA SRBIJI POVRATIMO DOSTOJANSTVO KAO I SVAKOM GRADJANINU SRBIJE STVORIMO USLOVE ZA ZIVOT DOSTOJAN COVEKU.
-DA ZA NASE PREDSTAVNIKE BIRAMO ONE KOJI NECE CEKATI SAMO STA CE DA IM SRBIJA DA , VEC ONE STA CE SRBIJI DATI.
-DA NIKADA NE ZIVIMO U ZEMLJI ONIH IDOLA KOJI NAS "SPASAVAJU", VEC ONIH KOJI NAS ZAPOSLJAVAJU.
ZIVELA SRBIJA!!!

No comments:

Post a Comment