Saturday, January 4, 2014

"SNAGA NARODA"-RAZMATRANJE TEMEVEC PAR MESECI KROZ ETAR SRBIJE OGLASAVA SE RADIO SNAGA NARODA. SLUSAJUCI RADIO "SNAGA NARODA" UVEREN SAM DA JE U SRBIJI OTSKRINUT PROZOR PREMA SLOBODI MEDIJA I DA CE USKORO TAJ PROZOR BITI POTPUNO OTVOREN ZAHVALJUJUCI PIONIRSKOM PODUHVATU OVOG RADIJA.

NARAVNO, SLOBODA MEDIJA U SRBIJI, DANAS, BICE MOGUCA TEK ONDA KADA NAROD SRBIJE ODUZME PRAVO VLASTI DA MEDIJE KONTROLISE.

PROMENA VLASTI U SRBIJI, KAO I METODA DOSADASNJEG VLADANJA, USLOV JE DA SRBIJA POSTANE SLOBODNA A TIME I MEDIJI. KAKO CE RADIO SNAGA NARODA DOPRINETI DA SE PROMENI DOSADASNJI NACIN VLADANJA SRBIJOM I DA SE USPOSTAVI ODGOVORNA, JEDINO NARODU SRBIJE,VLAST?

TAJ DOPRINOS TREBALO BI DA BUDE KROZ SVAKODNEVNU KRITIKU VLASTI I RAZOTKRIVANJU SVIH ZAKULISNIH RADNJI KOJE TA, ODNARODJENA, VLAST CINI. SVAKO CINJENJE ILI NE CINJENJE VLASTI MORA BITI IZLOZENO JAVNOM PROSUDJIVANJU I PRIBLIZENO SLUSAOCIMA DA MOGU ZAUZETI KRITICKI STAV PREMA VLASTI.

NEMA TEME KOJU BI NA OVOM RADIU TREBALO STAVITI ISPOD TEPIHA, ALI NEKE OD TEMA KOJE SE SADA POSTAVLJAJU NA OVOM RADIJU, MOGU SACEKATI BOLJA VREMENA, A DA TEME KOJE DOPRINOSE BRZOJ PROMENI VLASTI A TIME I ZAUSTAVLJANJU DALJEG PROPADANJA SRBIJE, POSTANU TEME SVIH TEMA.

SVAKODNEVNO U EMISIJAMA RADIA "SNAGA NARODA" TREBALO BI DA SE KRITICKI VREDNUJE RAD POJEDINIH MINISTARSTAVA, MINISTARA I POLITIKE KOJA SE KREIRA I SPROVODI. KRSENJE IZBORNIH OBECANJA, VARANJE NA IZBORIMA OD STRANE VLASTI, POVEZANOST POLITIKE I KRIMINALA, NEUSTAVNO KONCENTRISANJE VLASTI, BEZKRUPULOZNO KRSENJE USTAVA, FUNKCIONISANJE PRIVREDNOG SISTEMA, MORALE BI BITI DNEVNE TEME "SNAGE NARODA". NACIN NA KOJI AMERICKI VODITELJI, RUSH LIMBOUGH I MARK LEVIN, U SVOJIM EMISIJAMA, SVAKODNEVNO ,KRITIKUJU SVAKI SEGMENT AMERICKE ADMINISTRACIJE, DOBAR JE PRIMER VODJENJA RADIO EMISIJA POLITICKOG SADRZAJA.

"SNAGA NARODA" NE LEZI U SVAKODNEVNIM RAZGOVORIMA IZMEDJU ISTIH OSOBA, NE RETKO, UPTREBOM JEZIKA NEDOLICNOG SRPSKOJ KULTURI I SVRSI KOJU RADIO PROMOVISE. DA, RADIO TREBA DA SLUSA I EMITUJE STA NAROD MISLI, ALI I DA NARODU TUMACI I OBJASNJAVA KO JE I ZASTO ODGOVORAN ZA SVAKODNEVNO PROPADANJE SRBIJE. KOMPETENTNI LJUDI RAZLICITIH STRUKA TREBALO BI DA SU SVAKODNEVNI GOSTI U EMISIJAMA RADIA "SNAGA NARODA".

DIJALEKTIKA LAZI KOJU VLAST SPROVODI U SRBIJI MORA BITI ZAMENJENA DIJALEKTIKOM ISTINE I SLOBODE.

SNAGA NARODA" JE OSUDJENA NA USPEH I DOPRINOS OVOG RADIA, DA SRPSKI NAROD DODJE K'SEBI, MOZE BITI VAZAN FAKTOR NASEG OTREZNJENJA OD ZABLUDA I LAZI

No comments:

Post a Comment