Tuesday, January 21, 2014

VODA NESTO NOSI-BEOGRAD NA VODI ILI KONJE UBIJAJU, ZAR NE

POMAHNITALI VODJA OBJAVIO JE SRPSKOM RODU DA CE PROJEKTOM BEOGRAD NA VODI KONACNO DA POTOPI KRIZU U SRBIJI. VODJEN PROVIDJENJEM KOJE MU JE MUHAMED SAPNUO NA UVO, U NOCI DOK JE SMISLJAO KAKO DA PREVASPITA SRBE, ON, VUCIC, DONEO JE ODLUKU DOSTOJNU NEIMARA PROPASTI-NAPRAVICE MEKU I MEDINU, NA VODI, USRED BEOGRADA.

PRVI POTPRESEDNIK, KOORDINATOR SVEGA I SVACEGA, NAJVECI PRIJATELJ NAJVECIH PRIJATELJA MUHADZEDINA, RESIO JE DA NAKRIVI MESEC NAD SRBIJOM, ZAKLONI SABORNU CRKVU I OTBORI NAM VIDIK PREMA ALAHU KROZ STAKLENU PIRAMIDU. UZDAJMO SE DA BOG OVO NECE DOZVOLITI. VERUJEMO U MORALNI KODEKS ARAPA DA NIJE NEMORALNO LAGATI AKO OD LAZI IMAS KORISTI, PA ZATO VERUJEMO DA JE I OVAJ PROJEKAT JOS SAMO JEDNA OBICNA PREVARA GOSPODARA VUCICA.

PATOLOSKI OPSEDNUT SOBOM, GOSPODAR VUCIC, ZIDA SVOJ POLITICKI KONCEPT KAO KULU OD KARATA I VERUJE DA SU SRBI RAJA KOJU CE ON DA UTERA U TOR EU. DA LI STVARNO MISLI DA OGOLJENOM, OBESPRAVLJENOM, BEZ POSLA I NADE, SRPSKOM NARODU, FALE STAKLENE DZAMIJE. VERUJE LI, ZAJEDNO SA SVOJIM SABORCIMA SRPSKE APOKALIPSE:DACICEM I NIKOLICEM, DA CE SRBIJOM UPRAVLJATI BOLJE NEKO DRUGI, NEGO SRBI SAMI.

KOME TO U SRBIJI TREBA "BEOGRAD NA VODI", KADA VLADAJUCA BOLUMENTA NIJE SPOSOBNA DA OBEZBEDI NITI VODU ZA PICE SVIMA U SRBIJI. IZ KOJE JE TO EKONOMSKE DOKTRINE NAUCIO DA SE IZ KRIZE IZLAZI ZIDANJEM DZAMIJA I TRGOVACKIH CENTARA. U AMERICI JE DANAS ZATVORENO HILJADE I HILJADE KVADRATNIH METARA TRGOVACKOG I POSLOVNOG PROSTORA. KOME CE I CIJU ROBU PRODAVATI U ALADINOVOM SELU IZGRADJENOM NA KEJU SAVE I DUNAVA, OSIM AKO NE MISLI DA OTVORI NAJVECI SOP ZA URME I MIKROCIPOVE IZ EMIRATA ILI GMO HRANE SA VOJVODJANSKIH POLJA, KOJE BUDZASTO PREDAJE U RUKE GMO MAFIJE.

VUCIC, DACIC I NIKOLIC, KAO I TADIC-DJILASOVA KAMARILA OSOBE SU OPASNIH NAMERA I IZVRSIOCI STRANIH NALOGA CIJA JE OSNOVNA ZAMISAO DA SE SRPSKA POPULACIJA SVEDE NA POLOVINU SADASNJEG BROJA I TO TAKO STO CE TA POLOVINA ODREDJENA ZA NESTANAK, NESTAJATI PREMA SLEDECEM MODELU: 1/3 TREBA DA ODE VAN SRBIJE(MLADI I OBRAZOVANI); 1/3 DA IZUMRE OD STAROSTI I GLADI; I 1/3 DA BUDE IZLOZENA NOVIM , VESTACKIM IZAZVANIM BOLESTIMA, ZA KOJE NECE MOCI DA SE LECE.

POSLEDNJI JE CAS DA SE ZUTO-CRVENO-CRNOJ OPASNOSTI KAZE NE. IZBORI I GRADJANSKA NEPOSLUSNOST SU JEDINO ORUZJE ZA NASU ODBRANU. NA ADRESE OVE KAMARILE TREBA NEPRESTANO SLATI PORUKE: DOSTA S LAZIMA I ODLAZITE.

UMESTO NJIHOVIH BAJKI O BEOGRADU NA VODI, POD HITNO, NIZ VODU TREBA PUSTITI OVU STETOCINSKU KAMARILU. NEKA BEOGRAD OSTANE BEOGRADJANIMA A SRBIJA SRBIMA I SVIM DRUGIM NJENIM ZITELJIMA KOJIMA JE SRBIJA U SRCU.

No comments:

Post a Comment