Wednesday, August 27, 2014

TRI MAJMUNA I EVROPSKE BANANE

SVIMA JE POZNATO DA U SRBIJI NE RASTU BANANE, ALI DA U ZEMLJI SRBIJI , OSIM U ZOOLOSKOM VRTU, IMA DOSTA MAJMUNA, KOJI SLOBODNO SETAJU I NANOSE OGROMNE STETE SRPSKOM NARODU. NE, NE RADI SE O SIPANZAMA I GORILAMA, MAJMUNI U SRBIJI SU PODVRSTA LAMURA MAJMUNA, KOJI NE OTIMAJU SAMO POVRCE DOMACICAMA KOJE SE VRACAJU SA PIJACE, VEC JEDU SRPSKU ZEMLJU, PROZDIRU BUDUCNOST SRBIJE, TRUJU VAZDUH SRBIJE, UNISTAVAJU SRPSKA POLJA I KEZE NAM SE CINICNO, CRVENIM, OSMEHOM POKAZUJUCI NAM CRVENU STRAZNJICU.

JEDU LI ONI BANANE KAO I SVI DRUGI MAJMUNI, PITATE. DA, ONI JEDU I BANANE. U CEMU JE ONDA STVAR?. STVAR JE U TOME STO SRBIJA TE BANANE MORA DA UVOZI IZ EVROPE I PRESKUPO  DA IH PLACA, A PRI TOME DA BANANE BESPLATNO DELI LAMURIMA. OSIM STO SE LAMURIMA BANANE DAJU BESPLATNO, TE BANANE , OBAVEZNO , DOLAZE SA VIRUSOM POZNATIM POD IMENOM "EVROPA NEMA ALTERNATIVU". CUDNOG LI IMENA VIRUSA, ALI SRPSKI LAMURI BI UGINULI BEZ BANANA OBOGACENIH OVIM VIRUSOM. KAKO JE DEJSTVO TOG VIRUSA NA SRPSKU POPULACIJU, PITATE. RAZORNO, PO SVE LJUDE U SRBIJI. ZAR TAJ VIRUS NECE UNISTIT I LAMURE? DA, OVAJ CE VIRUS UNISTITI I LAMURE, OSIM TRI ODABRANA KOJI SU VAKCINISANI U BRISELU I STEKLI IMUNITET PROTIV NARODA, CASTI, PATRIOTIZMA, ISTORIJE, INTERESA DRZAVE SRBIJE. TA VAKCINA DOPUSTA OPSTANAK U ZIVOTU OVOJ TROJICI LAMURA UZ IZUZETNO NISKU OTPORNOST PREMA PARAMA I IZDAJI.

OSTALI LAMURI U SRBIJI, NESVESNI STA IM SE DOGADJA, SVE STO NA SVOJ, MAJMUNSKI NACIN, OTMU U TOKU DANA OD DOMACICA KOJE SE VRACAJU SA PIJACE, OD PENZIONERA, OD DECE IZ VRTICA, OD BOLESNIH I GLADNIH, REVNOSNO UVECE PREDAJU OVOJ TROJICI OTPORNIH NA SVE STO JE LJUDSKO.

IMAMO LI MI PRAVO DA ZASTITIMO NASE ZIVOTE OD OVE SKUPINE AGRESIVNIH, SEBICNIH LAMURA MAJMUNA? DA, NASE JE PRAVO DA SE SUPROSTAVIMO OVIM LAMURIMA I SMESTIMO IH U KAVEZE. KAO PRVO U KAVEZE MORAMO SMESTITI TROJICU VODJA LAMURA, A ONDA I SVE OSTALE LAMURE KOJI SU OTIMALI, A ONE LAMURE KOJI SU SAMO POSMATRALI I KRADUCKALI OD JACIH LAMURA, TREBAMO POSLATI NAZAD U PRIRODU DA POCNU ZIVOT BEZ OTIMANJA I KRADJA.

No comments:

Post a Comment