Thursday, January 29, 2015

DOSTA JE!!! SRBIJO, USTAJ!!BUREK -BOY,BIVSI MINISTAR INFORMISANJA KADA SU NOVINARE UBIJALI-ZAR NE, POLITICKI PREVARANT , LAZOV KOJI GOVORI "ISKRENO", RECE DA SU GRCI POGRESILI.


SAMO JE ON U PRAVU I SAMO ON ZNA TAJNU "TESKOG RADA" ZA BOLJU BUDUCNOST. NA KOJI TO "TEZAK RAD" MISLIS TI, KOJI SI PREVAROM POSTAVLJEN DA ,NAS, SRBE PRIMORAS NA PUT BEZ ALTERNATIVE? ZNA SE DA JE PUT BEZ ALTERNATIVE JEDINO VODIO DO KONCENTRACIONIH LOGORA.

GRCI SU IZABRALI I TO JE ONO STO TI NE SHVATAS JER SI TI "POSTAVLJEN". UOSTLOM, ODAKLE TI PRAVO DA TI KRITIKUJES GRCKI IZBOR? STRAH JE ODGOVOR, STRAH DA TE ONI KOJI SU TE POSTAVILI NE OTERAJU TAMO GDE WC PAPIR ODLAZI POSLE UPOTREBE. ZBOG TOG STRAHA TI NE PRESTAJES DA PUZIS, DA LAZES, DA RASPRODAJES SRBIJU, DA DELIS LEKCIJE O RADU, DA POKUSAVAS DA NAM "MENJAS" SVEST.VREME JE DA ODES I TO TAKO STO CE TI BITI SUDJENO ZA VELEIZDAJU, ZA GURANJE SRBIJE U DUZNICKO ROPSTVO, ZA SVE UVREDE KOJE SI NANEO SRPSKOM NARODU, ZA BAHATOST I SAMOVOLJU, ZA SVE POLITICKE PREVARE...AKO NE ODES DOBROVOLJNO, VREME JE DA TE VETROVI ULICE STO PRE SMESTE IZA ZIDINA ZABELE, ZAJEDNO SA SVIM SAUCESNICIMA KOJI SRBIJI, VEC 20 GODINA, PRAVE PUT BEZ ALTERNATIVE.
SRBIJO, OSVESTI SE, ZBACI LAZI, VRATI SE SEBI. SRBIJA POSTOJI ZBOG NAS, NE ZBOG MMF, SVETSKE BANKE, NE ZBOG EVROPSKE UNIJE, NE ZBOG POLITICKIH PREVARANATA.SRBIJO, IZADJI NA ULICE, NA POLJA, STANI ISPRED SVEGA ONOGA STO IZDAJNICKI KLAN NAMERAVA DA RASPRODA ZARAD OSTANKA NA VLAST.

SRBIJO, UPOTREBI TV DALJINSKI KORISNO: ISKLJUCI NJIHOVE LAZOVE KOJI IM POMAZU DA VAS DRZE U STRAHU, DA VAS LOBOTOMIRJU, DA VAM OBECAVAJU BUDUCNOST DOK VAM SATIRU SADASNJOST.MLADA SRBIJO, VRATI OSMEH NA TVOJA LICA, POCNI DA RAZMISLJAS, RAZGOVARAJ , OKRENI SE OKO SEBE, POSTUJ SEBE, ZALJUBLJUJ SE I RADJAJ DECU, MNOGO DECE NAM JE POTREBNO DA NAM SE KORENI NEBI POCUPALI.MLADA SRBIJO, PREUZMI SUDBINU NASE SRBIJE U SVOJE RUKE, PRESTANI DA CUTIS, PRESTANI DA NALAZIS OPRAVDANJE ZA NEIZLAZAK NA IZBORE, POMOZI SRBIJI DA SE USPRAVI. PRUZI OTPOR, NE BUDI NEMI SAUCESNIK PROPASTI DRAGE NAM ZEMLJE. MLADA SRBIJO TI TO MOZES-URADI TO!SVETA SRPSKA CRKVO, POCNI DA ZVONIS NJIHOV ODLAZAK A ODLIKOVANJA OSTVI ONIMA KOJI SE NE STIDE STO SU NEBESKI NAROD.


ZIVELA SRBIJA! 


No comments:

Post a Comment