Thursday, October 22, 2015

SPC- SAUCESNIK ILI ZRTVA ZASLEPLJENOG VODJE

NEIMARIMA PUTA BEZ ALTERNATIVE, BEZ OBZIRA STO SE NISU ISPOVEDALI, SPC(SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA) DAJE OPROST ZA SVA NEDELA KOJA CINE SRPSKOM NARODU. DAJUCI BLAGOSLOV VELIKOM VODJI, KOJI ZA RAZLIKU OD CARNOJEVICA , NE VODI SRBE U SPASENJE, VEC U BEZNADJE I SVEOUBUHVATNO PONIZENJE, SPC DOBROVOLJNO SE ODRICE ,VEKOVNE MISIJE, DUHOVNOG VODJE  I ZASTITNIKA SRPSKOG BITISANJA I NJEGOVE DRZAVE. TU SVOJU ULOGU U ISTORIJI SRPSKOG NARODA, SVEDOCI SMO  OVIH DANA, SPC ZAMENJUJE ULOGOM "KOALICIONOG" PARTNERA U VLASTI, KOJA ZARAD PUTA BEZ ALTERNATIVE(CLANSTVO U EU) ,VISE OD BILO KOG NEIMARA SRPSKE PROPASTI , PREZIRE I RAZARA SRPSKI DUH I SRPSKO BICE.

ZAR JE MOGUCE DA SPC SEDI ZA ISTIM STOLOM SA ONIMA KOJI PREZIRU NEBESKU SRBIJU ? ZAR JE MOGUCE DA SPC DAJE PODRSKU ONIMA KOJI VISE OD DVE DECENIJE LAZU I SPC I SRPSKI NAROD DA BRANE KOSOVO I METOHIJU, A U STVARI NA PERFIDAN , IZDAJNICKI NACIN, CUPAJU IZ SRCA SVAKOG SRBINA , SVETU ZEMLJU KOSOVA I METOHIJE.

ZAR JE MOGUCE I ZAR JE ISTINA DA SPC POTPISE ZAJEDNICKO SAOPSTENJE SA VLASCU, NA CIJEM JE CELU "VELIKI VODJA", O NAMERI NASIH NEPRIJATELJA DA SE LAZNA DRZAVA KOSOVO, UCLANI U UNESKO I TIME STEKNE POSEDOVNI  LIST SRPSKE ISTORIJE, MANASTIRA -SRPSKE CIVILIZACIJE.

ZAR SPC NIJE JASNO DA, POTPISUJUCI BRISELSKE SPORAZUME, SRPSKA KVISLINSKA VLAST, POTPISALA JE I OBAVEZALA SE DA NECE SPRECAVATI I OMETATI CLASTVO LAZNE DRZAVE KOSOVO U MEDJUNARODNE ORGANIZACIJE. VASE PRISUSTVO ZAJEDNICKOJ SEDNICI SA SRPSKOM IZDAJNICKOM VLASCU, GOSPODO VELIKODOSTOJNICI SPC-a, DALO JE PODRSKU I LEGIMITET ONIMA KOJI KiM PREDAJU OKUPATORU I NJEGOVIM LAKEJIMA. ZAR ONI KOJI SU POSTAVILI CARINSKE PRELAZE IZMEDJU NEBESKE SRBIJE I NJENOG OVOZEMALJSKOG DELA, ZASLUZUJU VAS BLAGOSLOV? AKO STE IM DALI BLAGOSLOV GREH JE VAS VECI OD NJIHOVOG,
KOME VI, VELIKODOSTOJNICI SPC SLUZITE I POLAZETE RACUNE: ODNARODJENOJ VLASTI ILI SRPSKOM NARODU?

VAS POTPIS, GOSPODO VELIKODOSTOJNICI SPC, NA ZAJEDNICKOM SAOPSTENJU, SA ONIMA KOJI SLUGENJARSKI POMAZU OKUPATORU DA OTME SVETU SRPSKU ZEMLJU KiM, ZNACI DA STE SE VI, NE PITJUCI NAS, ODREKLI DUHVNOG VODJSTVA NAS SRBA, I DA STE POSTALI STAP ZA OSLANJANJE SLEPOM VODJI NA PUTU SRPSKE PROPASTI-PUTU BEZ ALTERNATIVE.
VERUJEMO DA CE I VAS, KAO I ZASLEPLJENOG VODJU I NJEGOVE SAUCESNIKE, NEMILOSRDNA UCITELJICA ZIVOTA-ISTORIJA , SMESTITI NA ONO MESTO KOJE STE IZABRALI VASOM VOLJOM,A NE VOLJOM SRPSKOG NARODA.

ZIVELA SRBIJA! 

No comments:

Post a Comment