Sunday, February 21, 2016

A, GENERALI CUTE

GOSPODO GENERALI, TAKO VAM VOJNICKE CASTI, DA LI VI SMATRATE DA JE IZDAJA ZEMLJE, CIN DEMOKRATIJE. AKO SMATRATE DA JE IZDAJA NAJVECI STEPEN DEMOKRATIJE-CUTITE. CUTITE I DALJE  I SKINITE GENERALSKE UNIFORME I EPOLETE. GENERAL NEDIC, ZNAJUCI STA CINI, SKINUO JE GENERALSKU UNIFORMU I KAO CIVIL POSTUPAO PO NALOGU NEMACKE KOMANDE, U TADA OKUPIRANOJ SRBIJI.


DANAS, U OKUPIRANOJ SRBIJI, OKUPATOR  VAM DOZVOLJAVA DA SE SEPURITE U VASIM GENERALSKIM UNIFORMAMA.


GOSPODO GENERALI ,DANASNJI JE OKUPATOR, SVE ONE GENERALE SRBSKE, KOJI SU STALI U ODBRANU ZEMLJE , POSLAO U HAG DA IM SUDI ZBOG TOGA STO SU SVOJU CAST STAVILI NA ODBRANU OD AGRESIJE.NEKI SU GENERALI I TADA CUTALI I, ZBOG TE CUTNJE, MOZDA I POSTALI GENERALI.


DA LI JE, GOSPODO GENERALI, VOJNICKI CASNO DA DANASNJU OKUPACIJU SRBIJE OD STRANE NATO SAVEZA, I UZ POMOC KVISLINSKE VLASTI, NAZIVATI PARTNERSTVO I SARADNJA. DA LI CETE U IME TE "SARADNJE" OKRENUTI NASE ORUZJE PREMA RUSIJI, ILI CETE IZ HOLANDIJE NARUCITI CRVENE LALE DA STAVITE NA TO ISTO ORUZJE?


DA LI STE SKUPILI HRABROST I OD VASIH NATO "PARTNERA" ZATRAZILI DA VAM DOSTAVE LOKACIJE NA KOJIMA SU ,DOK IM VI NISTE POSTALI PARTNERI, IZBACIVALI SMRTONOSNE BOMBE SA OSIROMASENIM URANIJUMOM, ILI SU VAS ONI UVERILI DA  TE BOMBE NISU SMRTONOSNE VEC DA SAMO OSLOBADJAJU OZON U PRIRODI?


GOSPODO GENERALI, ZASTO  CUTITE:


-DOK NATO UZ POMOC KVISLINSKIH VLADA SRBIJE,PREDAJE KOSOVO I METOHIJU SIPTARSKOM NARKO-KARTELU;
-DOK VAS NATO -OKUPATOR RAZORUZAVA I NESMETANO VAM ULAZI U KASARNE I U VOJNE TAJNE, AKO IH JOS IMATE;
-KADA KVISLINSKA VLAST DAJE DIPLOMATSKI IMUNITET I PRAVNU ZASTITU UBICAMA;
-DOK NATO OBEZBEDJUJE PLJACKANJE SRBIJE OD STRANE STRANIH BANAKA I NAMECU SRBIJI DUZNICKO ROPSTVO;
-DOK KVISLINSKA VLAST PREUMLJUJE SRBSKI NAROD , BRISE MU ISTORIJU I NAMECE LJUBAV PREMA AGRESORU;
-DOK NAS OD POPLAVA BRANE RUSKI SPECIJALCI ZA ELEMENTARNE NEPOGODE;
-DOK REKA MLADIH SRBA NAPUSTA SRBIJU, A ZAMENJUJE JE REKA ARAPSKIH IZBEGLICA KOJA IMA ZA CILJ DEMOGRAFSKU PROMENU SRBIJE;
-DOK USVAJATE NATO VOJNU DOKTRINU I ODRICETE SE  SLAVNE SRBSKE VOJNE TRADICIJE-STRAH NAS JE DA NE USVOJITE I 100 SRBA ZA 1 NATO VOJNIKA;
-DOK VAM ZENE IZ NEVLADINIH ORGANIZACIJA ODREDJUJU KOJE SE KNJIGE MOGU PROMOVISATI U PROSTORIJAMA VOJSKE, A ZA KOJE KNJIGE I AUTORE JE TO ZABRANJENO;
PREDUGACAK JE SPISAK VASE CUTNJE, DOK SRBIJA PROPADA I ZADUZUJE SE, IZMEDJU OSTALOG DA BI I VAMA ISPLACIVALA PLATE.
DA LI VAS GOSPODO GENERALI, KADA UDJETE U VASE KANCELARIJE, SLIKE SRPSKIH JUNAKA, VOJVODA I GENERALA KOJI NISU HTELI DA SARADJUJU SA SRBSKIM NEPRIJATELJIMA, BAR ZA TRENUTAK NATERAJU DA POCRVENITE?
NECU DA VERUJEM DA VI, GOSPODO GENERALI, UMESTO SLAVNIH SRBSKIH VOJSKOVODJA I JUNAKA, U VASIM KANCELARIJAMA DRZITE SLIKU GLAVNOKOMANDUJUCEG NATO SNAGA .NECETE ME IZNENADITI I AKO JE TAKO.


NA KRAJU, GOSPODO GENERALI, KOLIKO VAM TREBA SEKUNDI DA PRETRCITE 100 METARA I DA LI VAM NATO STANDARD DOZVOLJAVA MANJE OD PROSECNOG?


MORAVA
mislitidrugacije.blogspot.com


No comments:

Post a Comment