Thursday, April 21, 2016

PEVACICE, OPREZ!!!

Ne mogu da verujem da je Predsednik vlade Srbije, g-din Vucic, kako novina Kurir pise, izjavio  : "Ime ubice Jelene Marjanovic ne objavljivati pre ponedeljka".(Ponedeljak,24. April). Ako je Kurir to objavio I,ako je to tacno, zasto li je to g-din Vucic ucinio? Hocu da budem pozitivan I da mislim :

1. Predsednik vlade ovim upozorenjem hoce  da izbegne narusavanje izborne tisane.Ako je zbog toga-OK.
2. Vest ce ,verovatno, biti objavljena u jutarnjim satima , na dan glasanja, dok vi ispijate prvu kafu I oblacite se svecano za izlazak da poklonite vas glas onome kome najvise verujete. U pet I deset RTS prekida vremensku prognozu I saopstava breaking news: Ubica pevacice...uhapsen jutros u svojoj kuci....Srcuci vasu kafu, vest koju ste upravo culi munjevito otklanja vasu dilemu za koga ce te glasati I vi u sebi izgovarate:"rekao sam ti, samo on to moze, samo on"...Tacno je da ON nije hteo da vas uznemiruje dok traje izborna tisina, racunajuci da ce vas glas mnogo lakse dobiti u jutro, dok pijete prvu kafu I slusate udarnu vest RTS, koja ce vas uveriti da "samo on to moze".
Dakle, ako je izjava g-dina Vucica, prema Kuriru, tacna, onda se ON nedopustivo uplice u policijski posao, sa namerom da proizvede efekat na dan glasanja I da nedovoljno obavestene, najodanije, gledaoce farme  I velikog brata, navede da glasaju za SNS.


Sta ako gore receno nije tacno I ako g-din Vucic nije imao nameru da izjavom "navlaci" neopredeljeene glasace.? Da li je "najbolji student prava" mozda hteo da nam kaze ono sto vec znamo:L'etat, cest moi(Drzava, to sam ja).
Ova druga pretpostavka, opasna je koliko I prva jer upucuje na prirodu vladajuceg rezima u Srbiji:


A. Mora se objavljivati ono I onda sto vam bivsi minister informisanja naredi;
B. Pravni system mora delovati prema naredbi I volji "najboljeg studenta prava";
C. Rutinska policijska istraga mora biti vodjena prema interesima kje diktira Slina g-dina Vucica( da me krivo ne shvatite, ne radi se o slini g-dina Vucica, vec o Slini, ministru unutrasnjih poslova)
D. Predsednik vlade Srbije, g-din Vucic urusava sve segmente ustavnog sistema Srbije I oktroise vladavinu samovolje, podrzavanu lakejima proizvedenim quazi-demokratskim izborima.


Postovani narode, srbski, kada ujutro 24.Aprila ispijete prvu kafu, uzmite casu hladne vode, umesto televizora otvorite frizidere, pretresite svoje dzepove da ostavite deci neki dinar za dorucak, barem za jogurt, onda se uputite prema glasackom mestu I glasajte protiv lazi I bede kao I protiv puta bez alternative kao I protiv svih vodja koji vam taj put trasiraju.


P.S:Drage Pevacice, budite oprezne, vas politicari uvek zloupotrbljavaju, od skora cak I ako ste, ne daj Boze, mrtve.


Zivela Srbija!!!


mislitidrugacije.BlogSpot.com

No comments:

Post a Comment