Friday, September 2, 2016

ALEKSANDAR VUCIC NA SASTANKU KLINTONOVE GLOBALNE INICIJATIVE


 

PRIHVATANJEM POZIVA DA PRISUSTVUJE SASTANKU KLINTONOVE GLOBALNE INICIJATIVE, “ VELIKI  VODJA”, ALEKSANDAR, JOS JEDNOM JE SKINUO SEBE DO GOLE KOZE I, NE STIDECI SE, POKAZAO NAM SVU NAKAZNOST NJEGOVE POLITICKE GOLOTINJE.

KLINTONOVI SU,  BEZ  SVAKE SUMNJE, PODSTREKACI I NALOGODAVCI, NAJVECIH RATNIH SUKOBA U 21.VEKU. IZA   NJIHOVE   “GLOBALNE INICIJATIVE” OSTALO JE VISE OD MILION IZBEGLICA  I STOTINE HILJADA POGINULIH, DOK SE NA NJIHOVE BANKOVNE RACUNE SLILO STOTINE MILIONA DOLARA. PROIZVODNJA   RATOVA   ZA  INTERESE  VELIKIH KORPORACIJA , JESTE PRAVI SADRZAJ KLINTONOVE GLOBALNE INICIJATIVE.

KLINTON JE, SA ALIJOM IZETBEGOVICEM, DOGOVORIO TERORISTICKI AKT NA MARKALE U SARAJEVU, A ONDA LAZNO OPTUZIO  NAS, SRBE, ZA TAJ AKT TERORIZMA I NAREDIO DA SE BOMBARDUJU SRBI U BiH. KLINTONOVA ADMINISTRACIJA  JE SA SIPTARSSKOM  MAFIJOM ORGANIZOVALA RACAK NA KiM, POSLE CEGA JE KLINTON NAREDIO BOMBARDOVANJE SRBIJE, NA SILU OTEO KOSOVO I METOHIJU I PREDAO JE SVETU SRBSKU ZEMLJU SIPTARSKOJ MAFIJI. KLINTONOVI KRONI POSLE RATA PROTIV SRBIJE , POSTALI SU VLASNICI VELIKOG BOGATSTVA NA KOSOVU I METOHIJI, OTETOG OD SRBIJE. ALEKSANDRE , POBOGU, SHVATAS LI DA JE KLINTON NAREDIO DA SE BOMBARDUJU SVI SRBI, A TI CES, KAO I ZA TONI BLERA RECI DA JE ON TVOJ PRIJATELJ. AKO JE ON STVARNO  TVOJ PRIJATELJ, ONDA SI TI KAO I ON: SRBSKI NEPRIJATELJ.  VREME JE, ALEKSANDRE, DA PRESTANES SA CITANJEM VEBERA I PRAKSOM KVISLINGA.

KOGA CES TI, ALEKSANDRE  VUCICU , PREDSTAVLJATI  NA SASTANKU KLINTONOVE  GLOBALNE INICIJATIVE?  DA LI TEBE ILI SRBIJU ILI CES  NASTUPITI  KAO : SRBIJA, TO SAM JA.  ALEKSANDRE, DUBOKO SAM UBEDJEN DA TI NEMAS PRAVO DA NA  KLINTONOVOJ  GLOBALNOJ  INICIJATIVI  PREDSTAVLJAS SRBIJU. AKO ZELIS DA PROMOVISES SEBE PRED GRUPOM BELOSVETSKIH MESETARA, PLATI SEBI PUT I PUTUJ  IGUMANE.

ALEKSANDRE VUCICU, DEGUTANTNO JE I NEMORALNO DA NAM TI , KAO PREDSEDNIK VLADE SRBIJE, GOVORIS O BAJDENU KAO O TVOM PRIJATELJU, O KLINONOVOJ GLOBALNOJ INICIJATIVI, DA NECES ODGOVARATI ONIMA KOJI PLJUJU PO SRBIJI, DA NE PODRZAVAS REFERENDUM SRBA U BiH, DA SRBIJU DRZIS U BEDI I SIROMASRVU PO NALOGU MMF-a, DA OMALOVAZAVAS SRBSKI NAROD NESUVISLIM IZJAVAMA, DA SE NEPRESTANO SLUZIS LAZIMA I PODVALAMA, ZARAD VLASTI. TO STO SI DOBIO MANDATE, NA OSNOVU LAZNIH OBECANJA, NE ZNACI DA SI POSTAO VLASNIK SRBIJE .

VEST DA CES PRISUSTVOVATI  NA SASTANKU KLINTONOVE GLOBALNE INICIJATIVE, DUBOKO  VREDJA I LJUTI  SVAKOG SRBINA. TVOJE PRISUSTVO TAMO IMA ISTI ZNACAJ KAO KADA  BI, HIPOTETICKI, NA FASISTICKO-HITLEROVSKOJ  GLOBALNOJ INICIJATIVI BILA POZVANA DA PRISUSTVUJE  JEVREJSKA DELEGACIJA.

ZIVELA SRBIJA!!!

mislitidrugacije.blogspot.com

No comments:

Post a Comment