Tuesday, November 22, 2016

УБИ МЕ "ПАМЕТНА" РЕЧ

Читајући у Астани шта расправљају ботови Вучић се смејао "незнању, неодговорности и неозбиљности" , чиме је признао да у свом радном дану од 24 часа , део времена посвећује читајући шта "олош елита" мисли о њему. Много је мање опасно по Србију "незнање, неодговорност и неозбиљност" ботова који дискутују буџетски дефицит и јавни дуг него сво знање Председника српске владе о буџетском дефициту и јавном дугу Србије. Опасност по Србију долази од његовог знања о овим појмовима и његове неспособности да учини било шта
што би Србију удаљило од амбиса .
Елем, годишњи раст GDP од 0.7% обезбеђује Србији "солидно" 182-го место у свету. Јавни дуг износи 77% GDP у 2015 и у односу на 2014 порастао је за око 10%.
Буџетски дефицит од -3.8% GDP (око: милијарда и 400 милиона USA $), што не одговара тврдњи  Председника владе да ће држава да троши само колико је зарадила. Живели пензионери! Стопа незапослености од 19.3% у 2015 години, једна је од највећих у свету и Србија је на 168 месту у свету. Млади,"остајте овдје, сунце туђег неба неће вшас гријат...", ако се не учланите у СНС. Висина GDP per capita, 2015, ставио је Србију на 116 место у свету.
Чијем се не знању смејеш Вучићу-сопственом, зар не?
Дакле, Вучић непрестано има потребу да показује себе паметнијим од других, али никако да докаже и да је способан сразмерно памети, осим у истрајавању на путу без алтернативе.


  • Присуство Вучића на Clinton global initiative, ма шта он говорио да тиме није подржавао Хилари Клинтон за председникa USA, резултат је његове "памети" и грешке у подизању шибице испод које није била куглица.  На том сатанку са Клинтоном и Дураковићем ћутао је када је понављана мантра о 8000 убијених муслимана и геноциду над њима од стране Срба. Слика са Клинтоном и Дураковићем сведочи боље него све Вучићеве изјаве: савијене главе(попут детета које се упишкило) и Клинтоновом руком на рамену, као даје молио за опроштај. Сва његова "одбрана" Србије пред Клинтоном и Дураковићем садржана је у реченици:"I'll be very frank - it's a lose-lose political situation for me". Он се,заправо сагласио да су Срби починили "геноцид" и, нити је једном речи покушао да оспори ту мантру, али зато је по повратку са тог "успешног" састанка Влада чији је он председник, предложила измену чл. 387 КЗ-а.
  • Свој последњи интервју ,на омиљеној му тв., "оштро се супростављајући сам себи" посветио је објашњењу зашто је било "мудро" да ангажује Руди Ђулијаниа, преко Енглеске фирме, која је платила Ђулијанију, да говори о Београду на води.  Чијим је парама Ђулијани  плаћен није нам ,до данас открио, али то што Београд нема ни Bronx a ни  Harlem , није битно. Битно је да Вучић, не питајући за цену, олако ангажује пропале ,белосветске политичаре, који имају скоро расистички став према Србима да му буду саветници, што је одраз његове политичке инфатилности и жеље да буде " неко и нешто" на политичком небу. У истом интервју утврдио је ко може, а ко не може бити следећи председник Србије. Неукус "памети" или не поштовање Устава Србије, просудите сами.
Живела Србија!!!

mislitidrugacije.blogspot.com

No comments:

Post a Comment