Friday, November 25, 2016

Агенда за разговор Вучића и његове екселенције....

Предстојећа посета Мохамеда бин Заје'a изузетна је прилика да  Вучић замоли и обавести Његову екселенцију о следећем:

А) Пројекат Београд на води може се реализовати бржим темпом, али наше грађевинске фирме,принуђене су дарадe смо ноћу због недостатка фантомки,  па Вучић моли ЊЕ за хитну испоруку истих.
Снадбевање песком, за сада је уредно, али количине тог материјала могу постати критичне,јер Тмислав Николић, отпочиње радове на каналу Морава-Вардар-Тесалоники, чим добије инструменте о кредиту који сте му ,Ваша Екселецијо ,одобрили.

В) Ради даљег, успешног ,развоја туризма моли ЊЕ да пошаље хитну испоруку ћебади за посетиоце из Сирије и Авганистана.

Г) видан напредак пољопривреде ,у Србији, захтева продубљивање те сарадње, тако што би отворили заједничку тезгу на Каленићевој пијаци под именом "Абусера"(не, није то што сте помислили, већ Аby Dabi-Serbia). За отварање тезге Србија моли ЊЕ да јој одобри кредит. На тезги би осим GMO поврћа продавали и свињске полутке, које се не смеју користити за исхрану паса.

Д) На сајму наоружања да искористимо прилику да са представником Косова и Метохије, сагледамо њихове потребе у наоружању и да им помогнемо у реализацији тих потреба.

Ђ) Да Мохамеду бин Заје,у, у име пензионера Србије, захвали на помоћи од 5000 динара.

Ж) Последње,али не и мање важно, Вучић да замоли ЊЕ да не заборави да понесе довољан број микрочипова, заједничке производње, потребних за уградњу свим члановима СНС-е, како Маја Гојковић, не би морала да их плаши звоном да гласају , већ једноставно даљинским управљачем да сигнал "за" или "против".

На крају да ЊЕ пренесе одушевљење свих Срба што ће им се указати прилика да га поново поздраве и пожеле њему и теби да се што пре носите у....

Живела Србија!!!!
mislitidrugacije.blogspot.com
***ЊЕ-његова екселенција

No comments:

Post a Comment