Saturday, March 4, 2017

ДОН ВУЧИћ ОД СРБИЈЕ

"Наредних недеља очекујем сусрет са Председником Путином и сусрет Председника Томислава Николића са Председником Кине Си Ђинпингом. И уопште ми не пада на памет да питам госпођу Могерини или било кога другог са киме да се срећем"-изјавио је Вучић и остао жив!(Факти.Рс-03/03/2017)
Ако сте,као и ја,мислили да само Шпанија има борца против ветрењача-преварили сте се. Србија има,такође. Још негде од деведесетих година Дон Вучић од Србије,непрестано и храбро,на општу срамоту,јуриша на различите ветрењаче. Лаже,вара,претвара се,ваља по поду, осваја власт и,не користи је за добро Србије,вечито је не службеном путу птрема Европској Унији,а путне трошкове за тај пут плаћа светим делом Србије-Косовом и Метохијом,општим сиромаштвом Србије,уништеном економијом и уништеном будућношћу,без наде,за све будуће генерације Србије.
Да, Вучић вас лаже од тренутка када је добио шансу да вам се обраћа. Од Шешеља,преко Томе, министра информисања,координатора свих служби које никако да открију да је и сам координатор обрађен од једне стране службе,првог потпредседника,Председника Владе Србије,кандидата за Председника Републике Србије,непрестано мењајући позиције у власти,остао је доследан само лажима и спиновању.
Ветрењаче су главни непријатељи Србије,а он,Дон Вучић, једини је борац против њих у Србији.
Он храбро неће да пита Могерини са киме ће се састајати и ако она од њега то и не тражи-ево ти Косово и Метохија госпођо Могерини и,ућути ,рече Дон Вучић од Србије. Он ,за кампању неће паре од тајкуна из Србије-он их има довољно у Београду на води, код арабских инвеститора на ИЋ,у партијској чланарини.
Он је успешан Председник Владе Србије са Србијом на четвртом месту по сиромаштву у Европи,зато га сви мрзе. Мрзе га и за то што је паметан па донира Клинтон организацији милионе, а победи Trump😛. Он не да Србију њима -јер је не заслужују, Србија припада само Дон Вучићу од Србије -јер је ИЗДАЈЕ.
Он ће,не дај Боже,постати Председник земље чије земљиште, воде и шуме ,продаје странцима. Он је борац против криминала,окружен саборцима чији се поступци и радње неће квалификовати као криминал, све док је Дон Вучић од Србије на власти,али када он оде са власти, биће квалификовани и као велеиздаја и као криминал.
Дон Вучић од Србије је све оно што Срби нису:пузавац пред моћнима да му поклоне моћ, како би натерао Србе да пузе пред њим. Успео је у томе и један незнатан број Срба пузи пред њим-добро је што је ће тај,мали број његових пузаваца, бити мала цена прочишћења за остале Србе.
Њему,Дон Вучићу од Србије, страни амбасадори не могу да наређују-они га љубазно замоле,а он снисходљиво уради и оно што га нису замолили. Он Русе не лаже,Руси му из пристојности -верују.
Дон Вучић од Србије хоће да буде председник ВАМА којима ће одузети пензије, оранице.воде и шуме, вас младе натерати да одете из Србије-он хоће да угаси светло у Србији,исто онако како је спустио мрак над Косовом и Метохијом.
Он је испословао 60000 потписа да се кандидује за Председника саборцима у издаји, али  не дозволите да то постане ВАМА, Србима.
Борац против ветрењача из Шпаније Божјом вољом и талентом писца смештен је између корица књиге,Дон Вучић од Србије,вољом народа Србије и уз Божју помоћ, мора бити смештен иза решетака.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!
mislitidrugacije.blogspot.com

Morava


No comments:

Post a Comment