Thursday, March 16, 2017

МАЈМУНИ,ДА ЛИ СТЕ РАЗУМЕЛИ?

Група CHIMPAZEE APP,састала се у Сарајеву да расправља да ли се на Балканском полуострву може променити флора и фауна,тако што би је,према пројекту групе GORILLAS APP ,из Брисела, затворили и стриктно изоловали од остале,мочварне,флоре и фауне Европске Уније.
Пројекат европских АPP предвиђа да подврсте CHIMPAZEE APP са Балканског полуострва могу слободно да се крећу по полуострву, да међусобно размењују флору и фауну, али морају се стриктно држати унутар граница Балканског полуострва.
Најновијa директива GORILLAS APP предочена CHIMPZEE APP, на састанку у Сарајеву, долази после 20 година од обећања да ће CHIMPAZEE APP моћи да бере банане у границама читаве Европске Уније.
Није нам познато каква је била реакција CHIMPAZEE APP ,у Сарајеву,чувши ову директиву од GORILLA'Ѕ АPP из Брисела. Претпостављамо да је реакција,ипак,била позитивна, јер у основи  омогућује да ће CHIMPZEE APP  и наредних 20 година моћи да се шета од business forums до бизнис форума, на којима ће расправљати како да унапреде флору и фауну на Балканском полуострву.
Да, уверен сам да сте разумели о чему се ради, али CHIMPAZEE APP ,на сатанку у Сарајеву, нису и не желе то јер њихову врсту продужавају GORILLA'S из Брисела, а ви то плаћате и не знајући да парење две подврсте АPP води до дегенерисања врсте.
Горња прича плод је мог поганог језика јер АPP ,та дивна су створења ,када су у џунгли aли уништавају наше животе када су на business forums.
НАРАВУЧЕНИЈЕ: Народе,од Европске Уније нема ништа. ЕУ,заједно са Вучићем,ради на томе да нас стави са Шиптарима у исти резерват. Оно чега смо данас сведоци-Косово и Метохија без Срба ,такву нам судбину ,за целу Србију, припрема Вучић са сатрапима из Европске Уније.
Наша је обавеза да Вучићу и ЕУ кажемо НЕ. Нико од нас нема извињење што ће кроз коју годину рећи "нисам знао" или "не могу да верујем".
Чврсто се држећи за сукњу Меркелове, Вучић реализује њене планове, планове који погодују Шиптарима: да Срби иСрбија нестану.

Живела Србија!!! Не Вучићу!!!
МОРАВА
mislitidrugacije.blogspot.com


No comments:

Post a Comment