Saturday, April 8, 2017

СРБИЈА-лепота пораза(или како су Руси добили,други,хибридни рат против Амера)

И, ОН победи! Вечити победник Српских пораза,победи,по који зна пут. Овога пута није само он победио. У другом,хибридном ,рату против Амера,победили су и Руси и то са позајмљеним играчем од Амера. Наравно, овога се пута рат водио на територији Србије. После победе са позајмљеним играчем од Амера,Вучићем,Руси,без обзира што су победници,враћају и победу и позајмљеног играча-Америма. Шта из ове ратне операције остаје Србији?

А) Другопласирани,који ће за нас бити опасан колко и Хашки трибунал. Човек с' намером да нас стеже и жигоше нас као геноцидне. Дакле,особа из радионице за прављење смицалица против Србије. Он је опасност која долази и будимо -упозорени.
Чудан је механизам који једног апартчика убаци у политику и промовише га у политичку звезду. Саша Јанковић своје политичко узлетање,као и све владајуће гарнитуре од 2000-те,дугује некоме на западу,обећавши му да ће чинити све ,што се од њега тражи. Запад за такав пристанак на кооперативност користи неколико опробаних начина:новац,уцене,пажљиво проучавање склопа личности,повезаност дотичног субјекта-политичара са снагама у Српском друштву спремним да подрже пројектоване циљеве центара моћи у свету.
Саша Јанковић јавно је,одмах на почетку ,нове каријере изјавио да је Косово и Метохија давно изгубљено,да смо ми,Срби,геноцидни и да ће нас,као што рекох,бичевати Хагом,строже и од самог Хага. Уцена ,као услов његовог политичког узлетања,створена је у његовом стану, "несрећним",смртоносним метком из његовог пиштоља. Дакле ,будимо опрезни,Саша Јанковић је опасност коју Срби и Србија морају да избегну.

Б) Србија се,у последњих неколико деценија,примакла тачци од које је неопходно да НАРОД узме судбину земље у своје руке и одбрани је од лажних месија,јер ако се то не догоди,лажне месије ће над Србијом истакнути натпис:"приватно власништво".
Досадашња искуства "узимања ствари у своје руке" од стране народа није се у истину догодило,догодило се само манипулисање незадовољством народа,од стране неколико домаћих бандита подржаних парама и логистиком из иностранства.
У Србији су тек завршени избори за Председника Републике,а већ су отпочели "демократски" протести због диктатуре,лажирања резултата избора и чега не све..
Без обзира на разлоге за демонстрирање и исказивање сваке врсте незадовољства,а таквих је разлога у садашњем Српском друштву, на стотине,без обзира да ли су садашње демострације организоване од неког споља или су аутентично домаће природе, да ли имају организаторе или су стихијске природе,оне представљају опаки ход ка новом,трагичном ,сукобу у Србији. Ове демонстрације носе у себи разорну клицу анархије, која мора бити избегнута.
Садашња власт,са новим Председником Ребублике и још увек актуалним Председником Владе Србије,Александром Вучићем намерно или из незнања уводи Србију у анархију контролисаног типа,
Ови су протести узроковани перманентним противуречностима у развоју нашег друштва насталим петооктобарским превратом и увођењем неолибералног економског модела. Пљачка друштвене и државне имовине инагурисана је као победа демократије. Деградација институција система од 2000-те па све до данас видљива ја у свим сегментима и попримила је канцерогене карактеристике. Економска пауперизација враћа наше друштво у модерно робовласништво. Болест друштвеног система комбинована са недовољно истраженим ефектнма НАТО бомбардовања чине фа се пропадање Србије ерпримиче деветом кругу Дантеовог пакла. Све досадашње гарнитуре власти такмичиле се у брзини гурања Србије из једног круга пропадања у виши круг.
Једина организована сила способна да заустави прелазак из круга у круг пропадања Србије билс би Српска војска. Да ли би Српска војска била спремна за такву мисију веома је проблематично , односно готово немгуће, јер данашњу,нашу војску, оптерећују многобројни проблеми "модерне војске". Феминизација војске Србије синдром је који нам указује да оружаном силом Србије не командују потомци Живојина Мишића ,Војводе Путникс или оних који су у последње рату бранили Косово и Метохију,већ они који од народне војске стварају војску корпорација или парадну силу спремну само за одбрану политичке елите,која под изговором о војној неутралности само неутралише везу између народа и његове оружане силе, чиме они ( политичка елита и корпорације) сваки покушај интервенције оружане силе да коригује деформације система које угрожавају опстанак нације, чини не могућим..
Остаје нам да се надамо да међу Српским официрима има оних којима је казан НАТО пакта не битан, а да је њихова официрска част гаранција да ће одбранити Србију од свих непријатеља.
Данас,пошто су избори у Србији само фарса и позоришна представа која се зове демократија сваки частан официр и частан човек мора да стане у одбрану Србије.
Догађања у Србији неминовно представљају изазов Српској војсци и она има историјску одговорност да те догађаје правилно сагледа и изнесе став о њима.
Предуго је да Србија још наредних пет година има лошу опозицију и лошу власт на челу са Вучићем, а да за то време штрајкује војни синдикат.

Живела Србија!!!!
mislitidrugacije.blogspot.com

No comments:

Post a Comment