Monday, April 17, 2017

Писмо новом станару у кабинету Броза


Честитам ти. Још једна твоја победа, још један наш пораз. Уверен сам да би ти и опзиција честитала, али не сме због страха да народ не посумња да се удвара вођи. Ја их разумем због тога јер како оправдати паре да ти се супротставе на изборе као опозиција, а овамо дати шаљу честитке. Поштују људи договорене улоге.

Дакле, твоја нам победа указује колико је важно имати дугачак списак онога онога што си започео и што никада нећеш завршити, због нас оваквих какви смо, јер твоје победе наши су порази. Да боље разумемо све твоје победе, време је да нам кажеш све оно што су ти забранили да нам говориш,па макар то била истина. Знамо да ти не волиш да правиш грешке говорећи истину нама, она ,истина , света је тајна , твојих победа и наших пораза.
Постао си Председник. Председници не лажу оне који су их учинили да то постану, осим када морају и пошто је то у њиховом интересу. Ти си истину затворио  и љубоморно је чуваш и браниш лажима ,верујући да су лажи једина истина.
Знам да скоро не спаваш и да бринеш после победе како да нам,поново, направиш нову Југославију и како уз њу да добијемо и Албанију. У праву си,досадашње Југославије нису нас Србе довољно уништиле, Албанија је кључ за наше темељно уништење. Чудно да нас о тој идеји ниси обавестио пре избора. Сада нам је јасно да ти је за остварење те идеје,када већ нема довољно Срба, преко потребна већа канцеларија и то не нека мања од твојих идеја, већ велика колико и Брозова мржња према Србима.

Ти си, јавља Happy tv,лидер у региону: сваки радник у фабрикама које си нам направио од страних инвестиција, за наших скромних 10,000.00 евра по радном месту ,колико си платио да странци изаберу баш нас,добија пелене које одговарају његовоj величини,урађене од квалитетног материјала, да издрже целоднавно уринирање, па и више од тога;
Слободу медија подигао си на највиши ниво: ко неће да те гледа, нека сачека, да после тебе види фарму.
Импресивна је твоја одлучност да се обрачунаш са криминалом и криминалцима и да их све затвориш у "тврђави" Београд на води.
Војску си ,такође,подигао на највиши ниво:има је у довољном броју да покрије стражу док ти
неуморно пишеш говоре,ботујући у своју корист. Добро је што си одлучио да ту стражу наоружаш Миговима, чим Лазански добије пилотску дозволу, да их превезе до Батајнице.
На радост  г-ђе Меркел, твојом заслугом Србија ће постати највећи Немачки свињац у Европи.
Твој предани и упорни радн,коначно,ће од Косова и Метохије, створити нову албанску државу.

Честитам ти Председниче. Нисам имао намеру да ти много пишем, али моја жеља да постигнеш још једну победу натера ме да те замолим да победиш и самог себе и то највећом твојом победом којом би и Србија,од када си ти на власт, славила важну победу:дај оставку на све твоје победе,пружи прилику Србији да после тебе не победи Саша Јанковић, и добошари,већ она,наша,Србија.
Знам да ти нећеш одустати од твојих победа.Кад је већ тако, било би добро да позовеш Патријарха Иринеја да ти окади Брозов кабинет и мирисом тамјана отера нечестивог из канцеларије. Замоли Патријарха да понесе Свето писмо да држиш десну руку док изговараш заклетву. Немој да на заклетву идеш таксијем. Надам се да ниси продао Брозов Мерцедес.

Живела Србија!!!
mislitidrugacije.blogspot.com
No comments:

Post a Comment