Sunday, June 18, 2017

Ana Brnabic , други део, или како Александар Вучић уз анестезију запада, кастрира Србе

Прдлог Александра Вучића, да Ана Брнабић буде мандатар нове, пост Вучићеве, владе јесте она врста фаула Србском народу које фудбалер противника наноси, намерном игром ,противничком фудбалеру, ударцем копачком између ногу. Противнички играч остаје у животу, тек што му хирурзи одстране атрибуте мушкости.
Овим је предлогом АВ* потврдио да је он само принудни управник територије , чије границе само он зна где су и,неће још да саопшти народу, јер народ још није довољно анестезиран. Ана Брнабић у процесу анестезирања Срба је добила улогу седатива за успављивање.

Пре но што нешто више кажем о предложеном мандатару, пада ми на памет могуће поређење АВ са генералом Миланом Недићем: Вучић као каплар новог светског поретка и ђенерал који је веровао да ће његова официрска част помоћи да спаси Србију од већег страдања за време Немачке окупације Србије. Каква разлика: ђенерал је жртвовао своју част да спашава Србију а Александар Вучић жртвује Србију да спашава сопствену власт.

Размотримо један (НЕ)МОГУЋИ разлог због којег је АВ предложио Ану Брнабић за мандатара
и једну, сасвим могућу, чињеницу због које је то било МОГУЋЕ :
(НЕ)МОГУЋИ разлог:
-именовање Ане Брнабић за мандатара има елементе хуманости јер Ана долази из групе ЛЏБТ заједнице . Дакле, то је заједница коју глобалисти приморавају да нашим улицама и пред нашим очима шета гологуза и да нас,  показујући гола тела загрљених мушкараца или загрљених жена , приморају да уврнути свет глобалиста ,свет разврата и сатанизма прихватимо
као понос оних који га проносе. Дакле Ана је припадник те заједнице и декларише се као лезбиан. До душе није само ЛЏБТ заједница угрожена глобалистима већ и ми Срби, Цигани и други, али нас, за разлику од ЛЏБТ припадника,не терају да шетамо гологузи већ само гладни и посрамљени  бедом којом нас је даривао вођа "светле будућности".
Да се разумемо: са ким ће Ана у кревет не тиче се апсолутно никога, осим ње саме. Али показивање са киме она одлази у кревет не може бити никаква квалификованости за највише државне послове.
САСВИМ МОГУЋА чињеница:
Ана је овим именовањем постала жртва своје сексуалне оријентације, која више није само њена ствар, већ је претворена у идеолошки бич сатаниста. У Србији она је жртва патолошке жеље Александра Вучића да влада у ритму новог усветског поретка.
-Ана је држављанин Србије и,ако је само њен држављанин, као таква има право на све функције које у Србији постоје.

Неколико ствари из биографије Ане Брнабић апсолутно је дискфалификујy као могућег мандатара за састав нове Владе:
а) Ана је агент страног интереса у Србији и до сада је била на челу министарства под директним патронатом Амбасаде USA у Србији;
-радила је за Америчку агенцију која има задатак да у низу земаља(око 100) утерује, под разним "племенитим" разлозима,Америчке интересе. Још када ју је АВ именовао као министра у његовој влади, требало је да одговори на низ питања о својим односима са одређеним структурама у влади USA.
б) Ана Брнабић је у Србији заступала Америчку компанију која је под сумњивим мотивима имала намеру да изгради парк ветрењача за добијање тзв. чисте енергије(струје).**
-Ана Брнабић , на основу досадашњег радног искуства, као могући Председник Владе Србије,
формирала би у основи чиновничку Владу под потпуном контролом ММФ и Светске банке с једне стране, као и потпуну зависност у одлучивању од стране АВ, с друге стране,"који је био Председник Владе "светле будућности", која нас заобилази већ доста дуго,,а АВ омогућила да се ускоро инаугурише по други пут за исту функцију коју ће вршити први пут.

Чињеница да је Ана Брнабић по образовању нешто испред оних који долазе са Мега Тренда, али то није довољно да Влада Србије, под њеним евентуалном вођством, оствари боље резултате од владе коју је водио АВ.
Ана Брнабић морала би да Скупштини Србије, под заклетвом, одговори да ли поседује пасоше других држава, осим пасоша Србије. Ако их поседује то би ,због природе посла Председника Владе, била препрека да буде мандатар.

*АВ-Александар Вучић
**види више о томе у тексту:"Г-ђица Ана Брнабић и г-ђа Кори Удовички, као лични избор". Блог објављен Августа 11, 2016


Живела, небеска, Србија!!!
mislitidrugacije.blogspot.com

No comments:

Post a Comment