Tuesday, July 4, 2017

Кратак осврт на интервју даме дугиних бојаAna Brnabich, грешком је део ове кратке приче и то захваљујући улози коју је добила да глуми Председника Владе Србије, а у ствари постала портпарол кукавице, А.Вучића.
"Храбри" борац против Небеске Србије, изабрао је Brnabich Anu , мислећи да ће она моћи да га сакрије од клетве Цара Лазара, као што га је сакрила од покушаја рекетирања Америчке компаније за градњу електро-ветрењача, која компанија, је опет, покушала да рекетира Србију, тако што би Србија морала да се задужи код Међународне банке за развој, а тај кредит би био приказан као страно улагање за градњу парка-ветрењача.
Два пута инаугурисани, инаугрисао је само своју мржњу према Србима. 
Шарлантан, који је изборним махинацијама, постао, на жалост, Председник Србије, нема      
храбрости да свој опасним наум искаже сам, већ користи полу-квалификоване марионете, да његову издају прикривају. Али,лажног цара,голотињa,видљива је свима.
Перач мафијашких пара , кроз "Београд на води", крадљивац од Београђана обале Саве, шибицар, који је умислио да је довољно паметан да вара и Русе и Амере , заиграо се опасно Србским националним интересима и безобразно, кроз свог-своје портпарола-ке, саопштава, ако их неко примора да између Русије и ЕУ, изаберу, изабраће ЕУ. Не , издајници, овога пута ми бирамо: ЕУ је за малено царство а Србија и Русија за увек и до века.
Вучић и камарила око њега држе нас Србе као таоце играјући са нама Руски рулет, верујући да ће метак из њиховог пиштоља просвирати наше главе. Одузмимо им пиштољ и сместимо их тамо, где им је место: на ђубриште историје. 

Живела, Небеска, Србија!!!

mislitidrugacije.blogspot.com


No comments:

Post a Comment