Monday, September 11, 2017

Жељкo Митровић-љубитељ и људи и животиња

Жељко Митровић, чувар је једног од кавеза, инсталираних да се у њима држе непослушни Срби. Кавез, чији је он чувар, зове се Тв Пинк. То је она тв која у својим reality show's програмима посвећује пажњу сточарству и животу "савременог света" који се гради на темељима вековног искуства Србског задругарства.

Одговарајући, на недавни, захтев једног Србског политичара, који је скупио храброст, да позове на укидање свих reality програма у Србији, Жељко Митровић, чувар кавеза,у отвореном писму том политичару, притом користећи деминутив његовог имена, поручи да осим што је он(политичар) "јевтино налицкан" и  не разуме "савремени свет", те и да га неће примити у кавез, јер је место примата већ попуњено у "Задрузи". На крају отвореног писма, чувар кавеза, потписа се као " Жељко Митровић, љубитељ и људи и животиња"
Нема шта, Митровић се потписа баш онако како доликује чувару кавеза: у његовом кавезу, а највише у његовој перцепцији оних за које каже да су "јевтино налицкани", само су ЊИХОВИ ЉУБИМЦИ-животиње и људи изједначеног статуса.

Фасциниран својом улогом чувара кавеза и, "скупо налицкан", Жељко Митровић не може да схвати да је он у ствари ЉУБИМАЦ правих власника кавеза, а да му је улога чувара кавеза
поверена тек што су га власници кавеза привезали ланцем дужине довољне, да несметано шета око кавеза. Место примата је, заправо он попунио, заједно са мајмуном који је његовo "mini me".

Господари кавеза наложили су му да у нови reality , у кавез који чува, унесе и бебу да плачем узбуђује наказне pedocide.

Док надлежни органи(ако постоје?) у окупираној Србији ћуте и не реагују на куповину бебе за потребе reality show's , нови "власник" бебе ликује на "брзи договор" са биолошким родитељима око "трансакције". Беба ће према новом "родитељу-власнику", остати до пунолетства и бити васпитавана у reality show "Задруга". Дакле, све донде док не добије возачку дозволу, а онда припазите када , на зелено светло, прелазите улицу.

Као љубитељ " и људи" , Жељко Митровић, зна често у просторијама чији је чувар, да држи
female љубимице. Ништа необичајено, да "власник љубимице", не заборави шприцеве у којима је течност за "успављиваље љубимаца".

Жељко Митровићу, ни твоја "скупа налицканост" није у стању да прикрије да сте ти и Тв Пинк изливене фекалије система. Смрад који ширите биће опран онда када нестане систем из кога се изливате.

Живела Србија!!!
mislitidrugacije.blogspot.com

No comments:

Post a Comment