Friday, September 22, 2017

Саша Јанковић-"Председник Владе Србије у егзилу"

"Добио сам пријатељски савет из једне амбасаде да напустим земљу на отприлике три године".
Ову је реченицу ,претендент за највише функције у Србији, изговорио у интервју, коју је дао недељнику НИН.
Изговарајући горе цитирано, Саша Јанковић, открио је оно што већ знамо:
а) све политичке странке у Србији за свој зачетак, програм и неопходна средства за јавно деловање, имају исти извор-стране амбасаде;
б) све политичке странке, скоро на дневној основи, рапортирају страним амбасадама свој допринос деструкцији Србије и допринос да се од Србије направи банана држава;
в) владајуће политичке гарнитуре, од 2000.-те добијају посебне инструкције како да од Срба направе "људски ресурс", неопходан страним корпорацијама, као јевтина радна снага.

Процес деструкције(разарања) Србије није новијег датума и он(о) се , на нашу несрећу, у различитим историјским периодима обнавља кроз различите форме: санкције ,притисци политичке природе, отимањем добара и територије или кроз различите ратове у које нас увлаче и, против нас воде велике силе као и кроз мировне процесе које нам, исте те силе, намећу.
Последњи пут, на простору Србије , оружје је заћутало потписивањем тзв Кумановског
споразумом, од 9. Јуна, 1999.године, после бруталног, двоипомесечног бомбардовања Србије, од стране НАТО пакта. Кумановски споразум, за већину нас, није била капитулација Србије, већ великодушни поклон НАТО алијанси да се часно извуче из једне, у свему, нечасне и супротне Међународном праву, ратне авантуре којом је разорена једна мирољубива земља-Србија.
Резолуција УН 1244 потврдила је суверенитет Србије над Јужном покрајином и прогласила над њом протекторат.

Поменути Кумановски споразум, на индиректан начин, условио је постепено урушавање до тадашње структуре власти, што је довело до пето-октобарског преврата у Србији, 2000.-те године. Тим превратом, не завршени посао  НАТО Томахавки преузели су на себе, "првоборци демократије" и успоставили "демократску власт" у Србији, познату и као ДОСовска власт.

Тој власти, исте оне структуре које су нас бомбардовале, уместо Томахавки, ставиле су у руке огромне суме Долара и Евра и тиме од спасавања образа Кумановским споразумом, постале победници, захваљујући оружју произведеном у Србији-Квислинзима. Тотална окупација Србије могла је да отпочне.
Пето-октобарски револуционари, плаћени милионима Долара са запада отпочели су маратонску трку између себе кога ће, невидљиви окупатор, изабрати за принудног управника Србије. Избор принудног управника, од 2000.-те , до данас, одвија се кроз ,кобојаге, слободне и  демократске изборе, где је окупатору, победник унапред познат, исто као што му је ,унапред, познато ко ће му бити опозиција.

Својим интервјуом, Саша Јанковић, нас обавештава да се кандидује код окупатора, за следећег принудног управника Србије и да је позван, од стране амбасаде, на трогодишњи курс за издајника, пошто је прошао издајничке пред-припреме и да испуњава услове да буде уцењиван.
Чини ми се да је овим интервјуом Саша Јанковић показао да му стрпљење није јача страна и може се десити да му господа окупатори одбију кандидатуру, а и због тога што садашњи принудни управник, Александар Вучић још није рекао да неће да уради оно што му је задатак, од онда када су га послодавци прогласили , са Томом Николићем, 3 сата пре завршетка, "демократских" избора, за победника . Не мења значај чињеница да је ,пре тих три сата, изборе
добио Тома Николић.

Саша Јанковић, такође , не схвата да је за издају остало врло мало. Садашњи принудни управник Србије, Александар Вучић, улаже надљудске напоре да издају учини коначном и бесповратном. На његовом путу једина му је препрека Господ Бог, који неће допустити победу сатане.
А МИ, СРБИЈО?
"Ми смо твоје биће и твоја судбина,
Ударац твог срца у свемиру. Вечна,
Твој је удес писан на челу твог сина,
На мач његов реч ти страшна, неизречена." (Јован Дучић:Ave Serbia)

Живела Србија!!!
mislitidrugacije.blogspot.com

No comments:

Post a Comment