Wednesday, November 1, 2017

Која је разлика и сличност између Зоране Михајловић и Ивана Стеве Крајачића


  • У праву сте : судећи по имену Зорана је, очигледно, женска особа, а Иван Стево Крајачић, је мушкарац, са брковима.Зорана је дама са напућеним уснама, премазаним кармином, варијантама црвене боје, увек нанетог довољно да се могу намазати и пар женских ципела исте боје.Стево је имао чин генерала и био је главни агент Јосипа Џугашвилија Стаљина, на простору некадашње Југославије, окупиране од Титових комуниста уз помоћ Енглеза.Зорана је главни агент Трилатерале у Србији, окупиране и порушене од НАТО пакта, коју постепено покушава да обнови Русија.
  • Стево је пазио на Тита и о томе обавештавао Стаљина. Зорана пази на Вучића и о томе обавештава Хојта .
  • Стево се у Јасеновцу пожалио да Хрвати нису убили довољан број Срба, па га је Тито сменио због тога што је мислио да је број побијених Срба ,ипак до вољан за двадесети век и да убијање Срба треба наставити и у двадесет првом веку. Партијска дисциплина. Стево је отишао и запослио се на грађењу нове НДХ, Републике Хрватске.
  • Зорана је учешћем у револуцији петооктобарској увела новину за 'хуманије' нестајање Срба. По њој Срби се могу убијати у два случаја: када су ембриони и , када о томе одлуче њихове мајке или путем глади оних који не разумеју петооктобарски преврат.
  • Стево је комунисте заменио Католичком црквом и њеном идеологијом усташства. 
  • Зорана је Србској Православној Цркви одречно рекла не и постала Квислинг у сукњи. Зорана је жена задатка: гради све што НАТО треба. Ауто пут Ниш - Тирана за рапидно размештање НАТО снага против Русије, која обнавља Србске пруге. Зорана се разуме у све послове за које потребан шлем на глави: од сечења 600-годишњег храста до растурања Србије као државе. Шлем је њен imagine.
  • Стево Крајачић био је део зла које је претходило злу чији је део Зорана.
Живела Србија!!!
mislitidrugacije.blogspot.comNo comments:

Post a Comment