Monday, April 30, 2018

Шешељ на Happening-у у Хртковцима и мутирани Вучић на канабе код Ердогана

Да ли се сећате мјузикла. "Коса"? Ништа и, ако вас сећање не служи, или сте толико млади да вам The Woodstock Music and Art Fair не значи, још увек, ништа не брините. Г-дин Шешељ недавно је најавио да ће сличан догађај,  из поменутог Woodstock-a, организовати у Хртковцима, почетком Маја,ове 2018.Још није открио ко ће на Happening-у у Хртковцима бити реплика за Rolling Stones или за Bob Dylan-а, али остаје нам да верујемо да ће Г-дин Шешељ у Хртковцима успешно организовати 3 Days of Peace and Music.

Без обзира на најновију пресуду Суда у Хагу,  против Г-дина Шешеља, он за мене остаје победник над тим судом. У осталом, какав је то суд коме је требало више од 12 година, да поново, испод цвећа на ливадама у Хртковцима види калашњикове.

Признајем да ме је обрадовала вест да ће Радикали,  оклеветани као ратни хушкачи, организовати Happening и да ће мирно седети на трави у Хртковце. Ипак, Г-дине Шешељ , зашто Хртковци? Ако је због нове пресуде  Хашког Суда против  тебе, без смисла је доказивати том суду да си невин. Теби, као и већини Срба заточених у Хагу казне се додељују према утврђеној квоти унапред, без обзира да ли је кривица утврђена или не.Али ако у Хртковце, са тобом пође и Ана Брнабић,  да ужива у расцветалом маслачку и белој ради, биће то добра прилика да јој насамо објсниш зашто је опасно да врши функцију Вучићевог налив- пера које потписује њеним рукама његове издаје. Знам да ти је то теже да јој објасниш у Скупштини Србије, јер би ти Маја Гојковић одузела реч при помињању Вучића.

Још нешто др. Шешељ,  зашто не организујеш Happening у Косовској Митровици или    испред споменика Косовским јунацима на Гази-местану, на пољу расцветалих булки и црвених божура? Или, ако киша пада, зашто не затржиш да, у Скупштини Србије, твоји садашњи и бивши Радикали, изгласају Скупштинску Резолуцију о геноциду Хрвата над Србима за време НДХ као и за исти злочин Хрвата над Србима поновљен под Туђманом!?:vb
Било би нам веома пријатно, др. Шешељ, да нас у неком,од наредних гостовања код М. Марића, обавестиш да си променио одлуку и да ће се Happening Радикала одржати у Косовској Митровици. Не брини,  улазак на КиМ неће бити проблем-замолиће Марић Хардинаја да неомета улазак Радикала. Једини који би, можда био против вашег одласка је ваш некадашњи саборац, а садашњи вам Председник Републике, јер за њега Косовска Митровица је "иностранство", што је недавно потврђено и хапшењем Марка Ђурића, због илегалног уласка у "државу Косове", демократску творевину НАТО оружја, нарко парама и подржаном Српском листом(не Србском) по одобрењу Александра Вучића.
Хртковци су, ипак, још увек у Србији! Нажалост и Александар Вучић и Ана Брнабић.

P. S :овај текст имаће наставак о боравку Вучића на канабету  код Ердогана а можда и о боравку са једине инаугурације Председника Путина(мислим једине за нови мандат)

Живела Србија!!!

mislitidrugacije.blogspot.com.

No comments:

Post a Comment