Wednesday, July 25, 2018

Вучић-дубоко роњење у сопствене политичке фекалије

На почетку беше једначина са више непознатих:"много више су могли да добију, а данас готово да немамо шансе да добијемо било штс-;" за 20 година изгубићемо све";" нећете разграничење са Албанцима? Нема проблема, кажите људима да се спремимо да бранимо Врање за 40 година"...
Или: 1 фабрика у Чачак+2 фабрике у Краљево + х фабрике у Ниш + овај ауто-пут се у моје време гради према Македонији и Бугарској + око Београда, Панчева и Пупиновог моста + извукли смо земљу из банкротства=(једнако)" слушање лудог Вучића "када је предлагао да КиМ предамо Шиптарима.
У горњој једначини са више непознатих, познат је само њен творац-Александар Вучић, човек коме треба пружити конопац спаса да неби потонуо у његовим политичким фекалијама.
Козизтентност његове намере да Шиптарима предамо КиМ разумљива је кроз његов рачун сабирања жаба и баба.
Ако његовој, напред изнетој једначини са више непознатих додамо 650 000.хиљада евра?, сума која се од " непризнате државе Косово" тражи за цркву, математика мора да се повуче и сакрије, док Вучић не призна лажну државу Косова и у двочасовном ТВ обраћању нација(ваљда Србског) не објасни како је постао шампион у дубинском роњењу у његовим политичким фекалијама.
Следи аплауз напредњака и нова победа маратонца  над разумом-Вучића.
Време је да психијатрија коначно, стручно, проговори.

Живела Србија!!
mislitidrugacije. blogspot. com
www.velikamoravablog.com

P.S овај текст је кратак осврт на одговор који је АВ, дао неком новинару, а пренео портал espresso. rs, на дан 2018/07/25

No comments:

Post a Comment