Saturday, August 18, 2018

Још једна "победа" "храброг" Вучића"

"Ноћас су припадници безбедносни снага Србије, на јуриш, заузеле камп непријатељских снага на Планини Златибор. Акцијом је командовао лично командан Ништавило(кодирано име главно-командујућег животом у Србији).
Освајање кревета по кревет од “непријатеља” ,који је пружао жестоки отпор, пуштајући загушљиве стомачне ветрове(ако вам више одговара користите за ово “оружје”израз који је у употреби у народу),не би био могућ да наше снаге нису навођене путем војних сателита пријатељске нам Америчке војске.
У акцији безбедносних снага осим што је “неутралисан непријатељ”заплењена" извесна количина пасте за зубе, већа количина шумског воћа, знатна количина јестивих печурки, као и количина, у посебном контејнеру, отровних печурки које је  непријатељ" намеравао да употреби против највиших органа власти у Србији.
У току акције безбедносних снага Србије,
" премијерка"Ана Брнабић,клечећи између Бате Сантос и Неше Слине, молила се за успешно окончање акције безбедносних снага и за још једну  "победу"  "храброг" Вучића.
Била је ово кратка прича како се болест једног човека рапидно шири на органе власти у Србији. Како да се заштитимо да иста болест не захвати сваког од нас Срба.? Једноставно : што више нас са нашом децом у природу, у кампове. Деца да понесу компјутере и мобилне а ми осталу опрему, потребну, док смо у кампу. Док наша деца вежбају са опремом коју смо ми носили, ако нам деца дозволе, можемо да користимо њихове компјутере и мобилне, да пријатељима пошаљемо поруку: ПРИДРУЖИТЕ СЕ!

Живела Србија!!!

mislitidrugacije.blogspot.com или
www.velikamoravablog.com

narodnarezolucija.rs

No comments:

Post a Comment