Monday, August 27, 2018

"Бот" и "Спутник" на услузи А. Вучићу

"Идеја разграничења је једини спас за Србију..."
... "па реално гледано њима чак ни не одговара много да постигнемо дoговор"...
... али да није присталица замрзнутог конфликта "јер не питамо се баш ми много, шта ако друга страна каже да неће замрзнути конфликт".
Ово су ставови, боље плаћеног, СНС" бота", Г-дин-а Владимира Ђукановића и добар су пример када на погрешна питања покушате дати тачне одговоре а завршите у вулгарно спиновање.
Да ли је идеја  разграничења" једини спас за Србију"? Наравно да није, већ је то само покушај "напредњачке елите" да патентира издају као њен изум". Идеја разграничења, идеја је оних који нису способни да осмисле ништа друго него Београд на води, отимање од пензионера и" стране инвестиције", које "омогућују" најнижа примања за раднике у Србији.
Иначе, сама идеја разграничења фундаментално је идеја политике Apartheid-a, "патентирана" у Јужној Африци а крахирала како тамо, тако и у Америци". Стварно, Шиптари нису наши Црнци, али ни комшије са којима тренутно не говоримо, па због тога треба да им поклонимо нашу њиву и имање. Шта ће се догодити ако идеју разграничења, у Србији, подрже Мађари, Муслимани, Румуни или Цигани, или чак и ми Срби да се разграничимо од напредњачке власти и њихових "ботова".
Потпуно је инфантилно мислити да Шиптарима не одговара да постигну договор, поготово, знајући да однарођена власт у Србији жели само "бар нешто" да би им препустила цело КиМ. Шиптарима се итекако жури да им сан о великој Албанији постане јава, а тај сан не може им се остварити без помоћи Александра Вучића и његове идеје о разграничењу.
Да ли је у питању "бот"-дилетант или "бот" - спинмајстор, све једно је, када за тзв "замрзнути конфликт" каже да није могућ ако друга страна каже да неће замрзнути конфликт. Ко пита "другу страну" (Шиптаре) хоће ли или неће? Нико други до напредњаци, њихов лакеј Дачић и свемогући шеф напредњака-Вучић.
Тврдња истог бота да ће Шиптари"парама и, свакако, наталитетом, премештањем становништва из једне општине у другу, да граде куће и имања и да нас тако заправо" "освајају", показује сву дубину лошег стања државе Србије. Опис"могућности" Шиптара да нас "освајају", опис је немоћи напредњачке власти да Србски корпус заштити од било кога ко на њега упери мушки полни орган. Није ми намера да будем вулгаран, али назначени проблем решавати тако што ћемо се "разграничавати" са онима "који имају више пара и већи наталитет" довела би нас као државу и народ до нестанка.
Широк је спектар инструмената којима држава располаже, како у вођењу политике наталитета, правних инструмената за праћење и контролу кретања новца, пореске политике, политике развоја земље итд. Власт у Србији неспособна је, а нема нити жељу, да реши нити једно судбоносно питање Србског народа, као ни државе Србије.
Домети ове власти не иду даље од реализације мафијашког пројекта Београд на води, по нека страна "инвестиција" прљаве и застареле технологије или премештање главне железничке станице у Београду. Садашњу напредњачко-социјалистичку власт "краси" незнање "срећно" укрштено са лошим намерама.
Пред Србским народом неодложан је задатак да садашњој власти покаже пут на ђубриште историје, пре но што учини, још неку, непоправљиву, штету Србима и Србији.
Као увек у Србској историји од судбоносног  значаја је улога
 Србске Православне Цркве, да Србима укаже на опасност садашњег стања у којем је доспео Србски род.

Живела Србија!!!

www.velikamoravablog.com

narodnarezolucija.rs

No comments:

Post a Comment