Tuesday, August 14, 2018

ВАПАЈ "КЕВЕ" МЕРКЕЛ: ЗАР И ТИ СИНЕ БРУТЕ, БРУКО ВУЧИЋУ

Свом недораслом сину

Александре, рекла сам ти да је са тим све готово. Заборавио си зашто сам ти рекла да поставиш границу на Јарињу. Зато што онај килава, пре тебе, Тадић није разумео да је све готово.
Имала сам утисак да си ти, после дугог тренинга за издајника, све разумео и да си моје намере правилно схватио. Била сам поносна на тебе и обећала сам ти да ћеш дуго година бити управник остатака Србије.
Да знаш само да си ме ујео за срце  износећи некакву идеју о разграничења. Какво Разграничење, Бог те разграничио  онако како је, у теби, разграничио Шиптара и Србина.
Учила сам те да Шиптарима помажеш само онолико, колико неће схватити да све на том КиМ припада нама, Немцима: земља, вода, рудници, све што се зове Косова. Рекла сам ти да су Шиптари на КиМ пролазни, као и Срби на територији, на којој сам те поставила за принудног управника. Обећао си ми тада да ћеш учинити све према мом захтеву.
Сети се да сам ти платила школовање за издајника у најбоље Енглеске центре. Било је пуно кандидата, а ја сам изабрала тебе, јер си ми образложио не само да си све схватио, него си ме и уверио да ћеш то учинити најбоље и најбрже.
Умукни са том причом о разграничењу између Немачке и Косова и Метохије. Посвети се нестанку Србије и Срба и, извини ми се и, обећај да више никада нећеш моје налоге ти да тумачиш.
Разумела сам да су ти нестали лекови и да си, можда, због тога учинио ову грешку са причом о разграничењу.
Шаљем ти потребне лекове и желим да још чвршће наставиш до последњег Србина.
Понављам ти да Шиптаре не рачунамо.
Ако те поново ухвати криза јави се доктору у Амбасади.
Љута на тебе, али још увек уверена да ти можеш све моје налоге успешно да спроведеш . Ако те појуре Срби бежи на Косова, док не пошаљем "штуке" да ти помогнем.
Твоја "кева" МЕРКЕЛ.

www.velikamoravablog.com

Живела Србија!!!

narodnarezolucija.rs

No comments:

Post a Comment