Saturday, September 22, 2018

О АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ, КАДА БИХ СЕ СМЕЈАТИ ХТЕО АЛИ НЕ МОГУ ЈЕР БИХ ПЛАКАТИ ОТПОЧЕО

*Чувши од Александра Вучића да се сваким даном у Србији све боље живи, од среће, разнео се бомбом један пензионер. Ако вас, не дај Боже, ухвати напад среће, а немате бомбу при руци, позовите Вулина послаће вам једну на реверс, чији ће осигурач и кашику, ако бомбу употребите,  неко од ваших морати да врати у магацин.

*Суд у Француској затражио је психијатријско вештачење да ли је Мари Ле Пен нормална. Судови у Србији још се нису огласили.

*Мађари и Хрвати не прихватају да им границе чува Frontex полиција, јер могу сачувати своје границе са својом полицијом. Вучић и Сорош(млађи) закључили су да Србија нема довољно полицијских снага да велики број емиграната задржи у Србији и да ,истовремено, сачува задњице педерске братије од могућих "метака" "страга". Frontex Welcome и не допустите нити једном емигранту  да напусти Србију! (6 хиљада Евра,  по емигранту, није за одбацивање)

*Ана Брнабић:Никакав споразум са Frontex-om није потписан! Елем што не стигне да слаже АВ, слаже за њега Ана Брнабић ,Хрват-ица, на привремено раду у Србији.

*АВ је љут и, по Мирку Ђурићу(АВ мачак Азазело), неће га Brussel  видети ускоро. Заборавио да дода док га не позову на састанак са Тачијем

*АВ укида Србима прославу пробоја Солунског фронта јер Thessaloniki (Солун) није у Србији(Боже, каква глупост!), али нам уводи обавезно два пута годишње прославу пробоја кожних гаћа-према јунаку и његовим јунацима и прослава.

*Још једном о Frontex policiji :за АВ Frontex je права полиција да спречи да Срби из своје земље-прелазе у своју земљу

*Хрватски председник владе(за ту владу користим, искључиво мала слова) шеретски изјави да су Хрвати способни да заштите свој народ, као да Вучић није је способан да заштити свој народ down under на "Косова репубилик".

*АВ је, посетивши недавно Кину, замолио Г-дин Председника Си-а да помогне Србији и уведе је у IV-у технолошку револуцију-за почетак наручио је да му из Кине стигне већи број дела Мао Це Дунга  са Вучићевим  потписом и један летећи аутомобил ради лакшег дистрибуирања књиге из ваздуха

*Престрављена Зорана Михајловић, када је чула да ће Вучић ,из Кине, да увезе летеће аутомобиле, хитно га је питала да ли ће због тога.изгубити посао градитеља ауто-страда по Србији. Добила је брзи одговор да не брине јер ће летећим аутомобилом много лакше откривати које брдо треба померити због клизишта.

* Удружење "Бабе са Врачара" издало је саопштење да уводи мораторијум на пуцање у инвеститоре. Мораторијум остаје на снази све док удружење не утврди ко су инвеститори пројекта "Београд  на води". Саопштење је потписала баба Цока својеручно.

*Хвалећи економску политику Вучића, на једном свом riality shou,    TV Pink је народу Србском, објаснио да стране инвестиције, нису само битне због раста БДП-а већ и за стварање business kulture ,kojy домаћи Арапи доносе заједно са парама, окупаним у Abu Dhabi. Истичући пример продаје ПКБ-а домаћим Арапима, водитељ shou programs, коме је, као и увек био присутан и Председник, посебно je обратио пажњу гледалаца на чињеницу да је на имању ПКБ-а, од стране два арапска вола, за рикање крава на Арапском,  отворена школа. За све ПКБ краве курс је обавезан.
Србска Финансијска полиција, чувши за ову вест занемела је од страха да неће морати на курс код два вола. И док се Финансијска полиција Србије налази у шоку,
FATF будно прати кретање пара између Србских Арапа. На ПКБ-еу одзвања рикање крава што похађају курс.

Живела Србија!!!

www.velikamoravablog.com

narodnarezolucija. rs

No comments:

Post a Comment